Σύγκληση Δ.Σ. για την Πολιτική Προστασία στον Δήμο Πεντέλης ζητούν 22 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης

Με επιστολή τους προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης Κ. Λαζή, 22 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητούν τη σύγκληση του Σώματος προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο.

Στη σχετική επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:

«Σε συνέχεια του αιτήματός μας για ενημέρωση από τη Δήμαρχο για την κατάσταση της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο μας και επειδή:

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκ μέρους σας καμία ενημέρωση για το θέμα.Κυρίως διότι βρισκόμαστε μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα που απειλούν άμεσα τον Δήμο μας,
το Πεντελικό βουνό και τις γύρω περιοχές.

Αιτούμαστε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης για:

Γενική ενημέρωση για την κατάσταση των οχημάτων και του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας.Επικαιροποίηση σχεδίου Ιόλαος 2023.Οτιδήποτε άλλο θέμα σχετικό με τη διαχείριση των ακραίων φυσικών φαινομένων.

Εάν από την ενημέρωση και τη γενικότερη συζήτηση προκύψει ανάγκη λήψης αποφάσεων από το Δ.Σ. προφανώς και θα τεθούν προς ψήφιση.

Με υπευθυνότητα σας δηλώνουμε ότι επειδή είναι μέρες που όλοι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, εάν κρίνετε ότι στο Δ.Σ. μπορούν να εισαχθούν και άλλα θέματα και προκειμένου να αποφύγουμε δύο Δ.Σ. σε διαφορετικές μέρες, θα μπορούσατε είτε να συμπεριλάβετε σε ένα Δ.Σ. με την προϋπόθεση ότι θα προταθεί το θέμα της Πολιτικής Προστασίας, είτε να κάνουμε δύο Συμβούλια την ίδια μέρα.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παπακωνσταντίνου ΔημοσθένηςΚοσμοπούλου ΑναστασίαΚωνσταντάς ΣπυρίδωνΚατσικογιάννης ΓεώργιοςΤόλιος ΝικόλαοςΦειδοπιάστης ΑντώνιοςΒιλιώτης ΗλίαςΜουαμελετζής ΓεώργιοςΚοντουλάκος ΕλευθέριοςΜωραϊτης ΚωνσταντίνοςΜαντέλη ΘέκλαΚολιός ΜιχάληςΜούστρης ΠαναγιώτηςΠολίτη ΕλένηΤσουχνικάς ΗλίαςΒοριάς ΓεώργιοςΑποστολάκος ΔημήτριοςΑργύρη ΆρτεμιςΠαλαιοδήμος ΆγγελοςΚρανιώτης ΠαναγιώτηςΦρεμεντίτης ΣπύροςΤζεβελέκας Γεώργιος».

The post Σύγκληση Δ.Σ. για την Πολιτική Προστασία στον Δήμο Πεντέλης ζητούν 22 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα