Συνάντηση υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη με το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης

Στις εγκαταστάσεις του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη , συνοδευόμενη από συνυποψηφίους της στον Συνδυασμό Ενωμένοι. Στη συνάντηση που είχε με την αρχηγό του Συστήματος Ρόζα Ρούσσου, και τους συνεργάτες της, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δυναμική του Συστήματος αλλά και για ζητήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση τέθηκαν υπόψη της υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης θέματα που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις του Συστήματος και την ανάγκη

να γίνουν εργασίες επισκευής και συντήρησης, τον φωτισμό και εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Συστήματος από τον Δήμο και χορηγίες.

Η υποψήφια Δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη , εξήρε τη σημαντική προσφορά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στην εμπέδωση της εθελοντικής συνείδησης στη νέα γενιά και εξέφρασε την πάγια θέση του Συνδυασμού «Ενωμένοι» για στήριξη των συλλόγων και των σωματείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανάμεσά τους και του προσκοπικού κινήματος. «Ο προσκοπισμός όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Δήμου μας αποτελούν δραστήριο και ζωντανό πυρήνα της κοινωνίας μας, οι οποίοι μέσα από το έργο τους, συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή και στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών. Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει το έργο τους καθώς η δραστηριοποίησή τους έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως έχω πράξει και στο παρελθόν από τη θέση της προέδρου του ΠΕ.Α.Π, θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό των προσκόπων όπως και των υπόλοιπων φορέων και συλλόγων του Δήμου μας».

The post Συνάντηση υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη με το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση, Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη, 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης,synantisi, lykovrysis – pefkis marinas stavraki – patouli, 1o systima aeroproskopon pefkis