Συναυλία των ΟΝIRAMA στις 12/9 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και του ΟΚΑΠΑ, «Καλοκαίρι 2023», οι ONIRAMA έρχονται την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, στις 20:30, με ελεύθερη είσοδο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση, οι ONIRAMA, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, είναι η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα

και Κύπρο. Φέτος, στο Never Ending Tour, οι ONIRAMA γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση.

Στο ταξίδι αυτό τους συντροφεύει μια playlist που αντανακλά τη «mixin-up» ψυχή της μπάντας: από τον «Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες» μέχρι το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους», από το «Να την Προσέχεις» μέχρι την ξεσηκωτική εκδοχή του «Ξημερώνει και Βραδιάζει» του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα live τους την περασμένη χρονιά. Και από την «Κλεψύδρα» μέχρι την πρόσφατη επιτυχία τους «Μετανιώνω», όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, «ανακατεμένα» με τον τρόπο που μόνο οι ONIRAMA γνωρίζουν. Για ακόμα μια φορά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις: το καινούριο τραγούδι των ONIRAMA που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα κάνει όλους να χορέψουν ρυθμικά και να τραγουδήσουν … «Παραραράμ».

The post Συναυλία των ΟΝIRAMA στις 12/9 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναυλία, ΟΝIRAMA, 129, Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού,synavlia, onIRAMA, 129, dimo filotheis – psychikou