Συνεχίζονται οι δράσεις «αποκάλυψης» πινακίδων στα Βριλήσσια

Σε περισσότερα από 60 σημεία στο οδικό δίκτυο των Βριλησσίων έχει παρέμβει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, για να κλαδέψει φυλλωσιές θάμνων και δένδρων που έκρυβαν πινακίδες οδικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τα σημεία αυτά να μετατρέπονται σε «παγίδες» για τους οδηγούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κλαδεύτηκαν φυλλωσιές επί των οδών Κονίτσης, Αναλήψεως, Σαλαμίνος, Δωδεκανήσου, 28ης Οκτωβρίου, Ολύμπου, Ψαρών, Μακεδονίας, Θράκης, Κύπρου, Μαραθώνος, Πάρνηθος, Π. Μπακογιάννη, Δωδεκανήσου,

Φλωρίνης, Μαινάλου, Πίνδου, Αγ. Αντωνίου, Πηνειού, Μαινάλου, Αλφειού, Κισσάβου, Χελμού, Μητροπούλου, Επτανήσου, Διός, Β. Ηπείρου, Τροίας, Αγαμέμνονος, Ομήρου, Έκτορος, Μυκηνών, Λ. Πεντέλης, Διομήδους, Σωκράτους, Θουκιδίδου, Φιλ. Εταιρείας, Δυρραχίου, Αργυροκάστρου, Καλλιανίου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν εντατικά το προσεχές διάστημα. Οι πολίτες που εντοπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα σε κάποιο σημείο του οδικού δικτύου της πόλης, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210-6130917 καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. για να καταγράφεται το σημείο και στη συνέχεια να παρεμβαίνει κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πρασίνου.

The post Συνεχίζονται οι δράσεις «αποκάλυψης» πινακίδων στα Βριλήσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζονται, Βριλήσσια,synechizontai, vrilissia