Σύσκεψη γυναικών της ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Δράκο

Σε σύσκεψη γυναικών της ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ παραβρέθηκε και μίλησε ο Κώστας Δράκος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» .

Τη συζήτηση άνοιξε η Ελένη Κουρκούνη, βιοστατιστικός, πρόεδρος του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Επισήμανε ότι τόσο η σημερινή δημοτική αρχή όσο και οι υπόλοιπες παρατάξεις έχουν στηρίξει τις πολιτικές των δήθεν “ίσων ευκαιριών” που τελικά οδηγούν στην “ευέλικτη” εργασία και τα δικαιώματα –

λάστιχο, στη δουλειά χωρίς μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού, στην εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης προς τα πάνω, στις απολύσεις εγκύων κ.λπ.

Ο Κώστας Δράκος τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο που παλεύει για την πραγματική ισοτιμία και χειραφέτηση των γυναικών. Στάθηκε και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του γυναικείου κινήματος της περιοχής, στηρίζοντας και διεκδικώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του. Παλεύει για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών των γυναικών σε κάθε πλευρά της ζωής τους και συνολικά όλων των εργαζομένων, όπως για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για ολόπλευρη προστασία της μητρότητας από το κράτος, για δημόσια δωρεάν Υγεία και Πρόνοια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ως προτεραιότητα την ύπαρξη δημόσιων παιδικών σταθμών για όλα τα παιδιά, τη δίχρονη προσχολική αγωγή, τη δημιουργική αξιοποίηση του μη εργασίμου χρόνου, την προστασία των ελεύθερων χώρων πρασίνου που να καλύπτουν τις ανάγκες του λαού για αναψυχή. Έχει ως προτεραιότητα την ύπαρξη δομών ψυχικής υγείας και υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών.

Κάλεσε τις γυναίκες να ψηφίσουν βάσει του συνόλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην ζωή τους και μην δώσουν κανέναν συγχωροχάρτι σε αυτούς που την καθιστούν δυσκολότερη. Να γίνουν η φωνή και η δύναμη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μεταφέροντας όλο και πιο πλατιά το κάλεσμα ενίσχυσής της στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη.

The post Σύσκεψη γυναικών της ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Δράκο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύσκεψη, ΚΟ Αμαρουσίου, ΚΚΕ, Κώστα Δράκο,syskepsi, ko amarousiou, kke, kosta drako