Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. και η ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής

Παρουσία υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, κομματικών στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας έκοψαν την πίτα τους η ΔΗΜΤΟ και η ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δημήτρης Αλεφαντής, αφού καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε «στην πολύ δύσκολη, αλλά παραγωγική χρονιά που διανύσαμε και στη νίκη της Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές».

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με όλο του το επιτελείο και η παράταξή μας κατάφεραν μια τεράστια νίκη εν μέσω αντίξοων συνθηκών»,

είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή και τις αιτίες που το προκάλεσαν, υποσχέθηκε να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην επανένωση της παράταξης στην πόλη.

«Ο Δήμος πρέπει να επιστρέψει στα χέρια της Ν.Δ. και να υπάρξει ενότητα», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής και του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Γρηγοριάδης μετά τις καθιερωμένες ευχές.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν:

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.Ο βουλευτής Κυκλάδων και πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού Φίλιππος Φόρτωμας.Οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος.Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη .Ο πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών Σπύρος Αβραμάκος.Η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέα Φαίη Ευθυμιοπούλου. Η αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωση Λήψη

The post Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. και η ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΗΜΤΟ Ν Δ, ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής,dimto n d, onned agias paraskevis