«Ξέσπασμα σε λάθος άνθρωπο» η αιματηρή επίθεση στην Κηφισιά λέει ο δράστης

Η αιματηρή επίθεση με μπαλτά σε εστιατόριο της Κηφισιάς, την περασμένη Πέμπτη (2/11), που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού υπαλλήλου, οφείλεται σε λάθος, τουλάχιστον όπως ομολογεί ο δράστης, λίγο μετά την προφυλάκισή του, μιλώντας στο MEGA για το συμβάν.

«Η αλήθεια είναι, ο άνθρωπος που χτύπησα κτλ. δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό,τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δε μου έφταιγε πουθενά, απλά

ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά. Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν», λέει ο δράστης.

O 24χρονος σημειώνει, στο κανάλι, ότι είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να θολώνει κατά διαστήματα το μυαλό του. «Είχα απευθυνθεί (σ.σ. σε γιατρό), κάποια συγκεκριμένη αγωγή δεν έπαιρνα σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάστηκε να ξαναπάω, δεν μπορούσα για οικονομικούς και διάφορους λόγους. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να προσέχουμε τον εαυτό μας πάνω από όλα γιατί εμείς φτάνουμε σε αυτό το σημείο» δήλωσε.

Το χρονικό της επίθεσης

Το συμβάν έλαβε χώρα σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Κηφισιάς, με τον δράστη να εισβάλει στο κατάστημα και να επιτίθεται αμέσως στον νεαρό, που εργαζόταν ως υπάλληλλος. Ο ίδιος ισχυρίστηκε αργότερα ότι προέβη στην επίθεση γιατί ένα άτομο που σχετίζεται με το εστιατόριο του χρωστούσε χρήματα. Κάτι που, ωστόσο, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομική έρευνα.

Συνάδελφοι και φίλοι του νεαρού τραυματία παραμένουν σε κατάσταση σοκ για την άγρια επίθεση που εκτυλίχθηκε μπροστά τους από τη μία στιγμή στην άλλη, αναφέρει το MEGA, ενώ για την αιματηρή επίθεση έχει ήδη καταθέσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος έχει δηλώσει πως ούτε γνώριζε ούτε είχε ξαναδεί τον 24χρονο.

The post «Ξέσπασμα σε λάθος άνθρωπο» η αιματηρή επίθεση στην Κηφισιά λέει ο δράστης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασμα, Κηφισιά,xespasma, kifisia