Ύποπτος φάκελος στο υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Κάτω Χαλάνδρι

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2023 εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Αρκαδίου, στο Κάτω Χαλάνδρι. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση περισυλλογής του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 13 πυροσβέστες, με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr

τον φάκελο εντόπισε υπάλληλος της διαλογής και τον έκρινε ύποπτο λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, με αποτέλεσμα να κληθούν οι Αρχές προκειμένου να ελεγχθεί το εσωτερικό του.

Σε εξέλιξη επιχείρηση #περισυλλογής ύποπτου φακέλου από χώρο γραφείων, επί της οδού Τζαβέλλα στο Κάτω Χαλάνδρι Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 13 #πυροσβέστες με την Ειδική Ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 8, 2023

Νεότερη ενημέρωση (15:50)

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, αυτή την ώρα γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο για την περισυλλογή του φακέλου, την απολύμανση και την παράδοσή του για περαιτέρω έλεγχο στα εργαστήρια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο που παρέλαβε τον φάκελο μέχρι στιγμής δεν έχει νιώσει κάποια αδιαθεσία, ερεθισμό ή τσούξιμο στα μάτια.

Νεότερη ενημέρωση (17:50)

Μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ενεργειών για την περισυλλογή επικίνδυνου υλικού, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου και παραδόθηκε στον ΕΟΔΥ.

Νεότερη ενημέρωση (21.00)

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση που στήθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (8/12), στο ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι, μετά τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, άτομο που πήγε να παραλάβει έναν φάκελο με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, είδε σκόνη μέσα σε αυτόν. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου. Αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου, ο οποίος παραδόθηκε στον ΕΟΔΥ.

The post Ύποπτος φάκελος στο υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Κάτω Χαλάνδρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ύποπτος, ΕΛΤΑ, Κάτω Χαλάνδρι,ypoptos, elta, kato chalandri