Οι εγγραφές για το Summer Camp «Άγιος Στέφανος ο Μέγας» ξεκίνησαν

20:38 26/6/2023 - Πηγή: dogma

Μεταξύ 10 και 17 Ιουλίου 2023, η εκκλησία «Sfinții Trei Hierarhi» στο Costești, στην περιοχή Ialoveni, στη Μητρόπολη της Βεσσαραβίας, θα φιλοξενήσει μια κατασκήνωση νέων με τίτλο «Saint Stephen the Great Camp». Αυτό αντιπροσωπεύει μια ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των νέων από τη Βεσσαραβία και τη Ρουμανία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να κάνουν φίλους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μεταξύ τους.

Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης θα είναι ποικίλο και γεμάτο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Αυτές περιλαμβάνουν προβολές ταινιών, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας

για Βεσσαραβίους που απελάθηκαν στη Σιβηρία, διαλέξεις, εκδρομές, εργαστήρια λαϊκών χορών και κοινωνικές συναναστροφές γύρω από τη φωτιά. Επίσης, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν το πρωί στην Ιερά Λειτουργία, έχοντας την ευκαιρία να προσφέρουν τις απαντήσεις στο στασίδι.
Η κατασκήνωση θα ολοκληρωθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με μια εκδρομή στο μοναστήρι Putna, όπου οι συμμετέχοντες θα αποχαιρετήσουν, διατηρώντας οπωσδήποτε επαφή και προετοιμάζονται για την επανένωση με τους νέους φίλους που γνώρισαν σε αυτό το γεμάτο χαρά και πνευματικότητα κατασκήνωση.

Αυτή η κατασκήνωση απευθύνεται σε νέους μεταξύ 17 και 30 ετών και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να περάσετε χρόνο σε ένα φιλικό και αυθεντικό περιβάλλον. Μια σημαντική πτυχή που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι η συμμετοχή στην κατασκήνωση δεν συνεπάγεται κόστος εκ μέρους των νέων, διατροφή και διαμονή από τους διοργανωτές.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι νέοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Valeria Velenciuc στο τηλέφωνο 078321152 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής που είναι διαθέσιμη στην παρακάτω διεύθυνση: ΕΔΩ

The post Οι εγγραφές για το Summer Camp «Άγιος Στέφανος ο Μέγας» ξεκίνησαν appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα