Σταθερές οι τιμές κρεατικών στη Θεσσαλονίκη, καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα αγοράς υπολογίζοντας πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Με τη γαλοπούλα να έρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων θα εξαρτηθεί από τις τελικές τιμές, όμως, τι θα επιλέξουν οι καταναλωτές, μια και το ενδιαφέρον στρέφεται και σε άλλα είδη κρέατος.

Οι κρεοπώλες, πάντως, της Θεσσαλονίκης

δηλώνουν πως οι τιμές των κρεατικών θα παραμείνουν ίδιες ολόκληρο τον μήνα Δεκέμβριο και δεν πρόκειται να υπάρξουν ανατιμήσεις τις τελευταίες ημέρες. Βεβαίως, υπάρχουν και εκείνοι οι καταναλωτές που έχουν ήδη αρχίσει τις παραγγελίες προκειμένου να ψωνίσουν στις ήδη υπάρχουσες τιμές, φοβούμενοι τις ανατιμήσεις των τελευταίων ημερών.

Αυτή τη στιγμή στη συμπρωτεύουσα οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Ένα ολόκληρο κατσίκι ή αρνί με κεφάλι πωλείται στα 10 ευρώ το κιλό.Το μοσχάρι χωρίς κόκαλο, το καθαρό, πωλείται στα 9,80 ευρώ το κιλό.Το κότσι στα 4,5 ευρώ το κιλόΟι μπριζόλες να φτάνουν στα 5,80Τα λουκάνικα στα 6 ευρώΠανσέτες στα 7,5 ευρώΚιμάς στα 5 ευρώΦιλέτο κοτόπουλο, στα 7 ευρώΜοσχαρίσια μάγουλα, στα 12 ευρώ.

Πηγή: parallaximag.gr

Keywords
Αναζητήσεις
statheres-oi-times-kreatikon-sti-thessaloniki-kath-oli-ti-diarkeia-ton-giorton.htm
Τυχαία Θέματα