Στήριξη από τη βιομηχανία τροφίμων στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, με μέλη και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), Ιωάννη Γιώτη, με αφορμή τη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής», ζητώντας από τον ΣΕΒΤ τη στήριξή του. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός: «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές χρειάζονται όχι μόνο σταθερές, αλλά μειωμένες τιμές σε επώνυμα καταναλωτικά προϊόντα. Με τη νέα

πρωτοβουλία "Μόνιμη Μείωσης Τιμής" στόχος μας είναι να τονώσουμε τον ανταγωνισμό και να πετύχουμε προσιτές τιμές για τα νοικοκυριά, που τόσο το έχουν ανάγκη. … Η ακρίβεια είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα για την ελληνική οικογένεια. Γι' αυτό ζήτησα από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων να αγκαλιάσει τη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία για ‘’Μόνιμη μείωση τιμής’’ σε σημαντικά καταναλωτικά προϊόντα. Πολιτεία και βιομηχανία εργαζόμαστε με έναν κοινό σκοπό: τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας απέναντι στην πληθωριστική κρίση. Είμαστε πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΣΕΒΤ για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς και την τόνωση του ανταγωνισμού. Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες σε όλο το μήκος της αγοράς για να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για τον καταναλωτή».

Με τη σειρά του ο κ. Γιώτης δήλωσε θετικός στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης, δηλώνοντας: «Όπως πράξαμε με το «Καλάθι του Νοικοκυριού» το προηγούμενο διάστημα, έτσι και σήμερα, θα σταθούμε δίπλα στους καταναλωτές σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Keywords
Αναζητήσεις
stirixi-apo-ti-viomichania-trofimon-stin-protovoulia-tis-kyvernisis-monimi-meiosi-timis.htm
Τυχαία Θέματα