«Ακινησία» στην Αθήνα λόγω Ερντογάν! Ποιοι δρόμοι κλείνουν , χωρίς ταξί η Αθήνα

Ημέρα ταλαιπωρίας η Πέμπτη (7/12) στην Αθήνα, με έκτακτα μέτρα από την ΕΛΑΣ για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της πρωτεύουσας για πολλές ώρες, καθώς σταδιακά θα κλείνουν κεντρικές αρτηρίες. Επί ποδός 3.000 αστυνομικοί που θα αναπτυχθούν σε όλα τα σημεία της διαδρομής από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ως το κέντρο της Αθήνας.

Κατά

τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των οδικών αξόνων:

Λ. Κατεχάκη,Λ. Μεσογείων,Λ. Βασ. Σοφίας,Λ. Κηφισίας,Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,Λ. Βασ. Αμαλίας,Λ. Αλεξάνδρας,Μιχαλακοπούλου,Σταδίου,Πανεπιστημίου καιΑκαδημίας.

Χωρίς ταξί θα είναι και σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Αττική όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Όπως αναφέρει το ΣΑΤΑ σε ανακοίνωσή “με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ.

Το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται το βράδυ και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17.00 μμ το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας. Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού. Κανένα ταξί στους δρόμους”.

The post «Ακινησία» στην Αθήνα λόγω Ερντογάν! Ποιοι δρόμοι κλείνουν , χωρίς ταξί η Αθήνα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα