Εμφάνιση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σ.Σοϊγκού με ομιλία για προηγμένους εξοπλισμούς αλλά και μισθούς των στρατιωτικών!

Στα δυτικά ΜΜΕ οι φήμες για πρόβλημα υγείας του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σ.Σοϊγκού ήταν πολλές. Άλλες τόσες οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για «εξαφάνιση» του, λόγω της πορείας των στρατωτιωτικών επιχειρήσεων στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Ο Σοϊγκού εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτικά πλάνα που τον δείχνουν να συσκέπτεται με επιτελείς του και μάλιστα όχι μόνο για «πολεμικά ζητήματα», αλλά και για θέματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με όσα λέει στο βίντεο -μετάφραση από το ρωσικό

υπουργείο Άμυνας- ο Σοϊγκού είπε μεταξύ άλλων:

«Συνεχίζουμε την  προμήθεια προηγμένων όπλων και εξοπλισμού χρησιμοποιώντας πιστωτικά κεφάλαια. Προτεραιότητες είναι όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας, εξοπλισμός αεροπορίας, καθώς και η διατήρηση της ετοιμότητας μάχης των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων».


«Λαμβάνοντας υπόψη τη διεξαγωγή μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, φέτος είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο καθορισμένος ρυθμός για την προμήθεια προηγμένων όπλων στα στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων ρομποτικών συστημάτων, υποστήριξης πληροφοριών και ηλεκτρονικού πολέμου και, φυσικά, όπως  πάντα του εφοδιασμού».


«Το Υπουργείο Άμυνας εκπληρώνει πλήρως όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις προς το προσωπικό, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τη σχετική τιμαριθμική αναπροσαρμογή. Αυτό ισχύει και για την τιμαριθμική αναπροσαρμογή της χρηματικής αποζημίωσης του στρατιωτικού προσωπικού, και των αποδοχών του πολιτικού προσωπικού και φυσικά, όπως προβλέπει η νομοθεσία μας, ισχύει φυσικά και για τους στρατιωτικούς συνταξιούχους.


«Εγκρίθηκαν τροποποιήσεις στο νόμο «Περί βετεράνων», σύμφωνα με τις οποίες οι συμμετέχοντες στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία αναγνωρίζονται ως βετεράνοι μάχης. Η υποστήριξη θα επεκταθεί επίσης σε συγγενείς αυτής της κατηγορίας στρατιωτικών».

The post Εμφάνιση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σ.Σοϊγκού με ομιλία για προηγμένους εξοπλισμούς αλλά και μισθούς των στρατιωτικών! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα