«Γάζωσε το αυτοκίνητο του διοικητή της 2ης ΜΑΛ»! Λεπτομέρειες από το απίστευτο περιστατικό

«Το συμβάν το οποίο έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες της Παρασκευής  21 Ιουλίου 2023  στη 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών είναι λήξαν.

Στη μονάδα έχει επέλθει ηρεμία.

Τα αίτια του επεισοδίου  διερευνώνται αρμοδίως σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες»

Αυτή ήταν η …άτυπη ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ για τα όσα απίστευτα έγιναν στη 2η ΜΑΛ…Η πάντα βολική «άτυπη ενημέρωση» δίνει τη δυνατότητα στις πάσης φύσεως εξουσίας να μη λένε την αλήθεια κι αν τελικά αυτή αποκαλυφθεί να ισχυριστούν ότι η ενημέρωση ήταν…άτυπη και δεν έχουν

λόγο να δώσουν εξηγήσεις.

Στη 2η ΜΑΛ η κατάσταση δεν εξελίχθηκε τόσο απλά όσα θέλει να μας πείσει το ΓΕΕΘΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφορμή για την «έκρηξη» του ΕΠΟΠ, ήταν η απόφαση του διοικητή να του κόψει άδεια.

Ο ΕΠΟΠ πήρε τυφέκιο και πριν μπει στο γραφείο του διοικητή «γάζωσε» το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, ώστε να μην μπορεί να φύγει με αυτό! Ευτυχώς δεν βρήκε τον διοικητή στο γραφείο του! Πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή το περιστατικό εξελισσόταν για κάποια ώρα, ο διοικητής είχε ειδοποιηθεί και είχε φύγει από το γραφείο του.

Ο ΕΠΟΠ μετά από λίγη ώρα και πολύ φασαρία παραδόθηκε…Όχι στον Α/ΓΕΕΘΑ όπως θέλουν να μας πείσουν. Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν είχε καμία δουλειά να πάει στη 2η ΜΑΛ…

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη συμπεριφορά του ΕΠΟΠ. Αλλά δεν υπάρχει και καταδίκη του αν δεν μάθουμε όλα όσα προηγήθηκαν του επεισοδίου. Και δεν εννοούμε την ίδια ημέρα. Αναφερόμαστε σε χρονική περίοδο που θα πάει πολύ πίσω και θα διερευνήσει τα πάντα…

Η πίεση που ασκείται στο προσωπικό των ΕΔ σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά κάθε όριο και αυτό δεν αφορά μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις.

Ας ψάξει λοιπόν το ΓΕΕΘΑ τα αίτια κι όχι τις αφορμές και ας σταματήσει επιτέλους τις επικοινωνιακές δημοσιεύσεις ,ειδικά σε μέσα ενημέρωσης με τα οποία υπάρχει ανοιχτή πλέον συνεργασία.

The post «Γάζωσε το αυτοκίνητο του διοικητή της 2ης ΜΑΛ»! Λεπτομέρειες από το απίστευτο περιστατικό appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα