Η «11άδα» του Α/ΓΕΕΘΑ για τις Βρυξέλλες και η ατυχής επιλογή ξενοδοχείου

Στις 11 Μαίου θα γίνει στις Βρυξέλλες συνάντηση των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Επειδή είναι γνωστό ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν -τουλάχιστον για τον κόσμο που υποφέρει- είναι μάλλον παράδοξο έως προκλητικό να συνοδεύουν τον Α/ΓΕΕΘΑ 11 άτομα! Αυτό είναι αποστολή πρωθυπουργική! Το κόστος των εισιτηρίων μόνο είναι πάρα πολύ υψηλό για μια τέτοια αποστολή.

Όσοι σπεύσουν να μας κατηγορήσουν

ως…λαϊκιστές – η πιο εύκολη δικαιολογία για τις δυσάρεστες ειδήσεις- να τους ενημερώσουμε ότι «11άδα» της συνοδείας του Α/ΓΕΕΘΑ μπορεί να μειωθεί στο μισό, μην πούμε και πιο κάτω.

Όσο για την επιλογή του ξενοδοχείου; Μάλλον ατυχέστατη, όχι μόνο για την τσουχτερή τιμή του αλλά και επειδή είναι το ξενοδοχείο το οποίο μας έγινε γνωστό από το σκάνδαλο Καϊλή στις Βρυξέλλες! Είναι το «Steigenberger Wiltcher’s» των Βρυξελλών όπου είχε γίνει η συνάντηση του  Αντόνιο Παντσέρι και του Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Κι επειδή είναι απολύτως βέβαιο ότι και ο Α/ΓΕΕΘΑ και τα «καραμουζάκια» του θα αναρωτηθούν πάλι από που μαθαίνονται όλα αυτά να τους δώσουμε μια απάντηση για να μην ταλαιπωρούνται: από τον κόσμο που έχει αγανακτήσει με συμπεριφορές και την προσπάθεια δικαιολόγησης τους…

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο κ.Νίκος Παναγιωτόπουλος εξακολουθεί να ανέχεται πολλά και η ανοχή του προκαλεί όλο και περισσότερα ερωτήματα. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι δεν κατάφερε τελικά να επιβάλλει την τοποθέτηση του διευθυντή του σε θέση του ΠΝ που επιθυμούσε!

The post Η «11άδα» του Α/ΓΕΕΘΑ για τις Βρυξέλλες και η ατυχής επιλογή ξενοδοχείου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα