Καρότσα και διαλογή είναι το «νέο ΕΣΥ»! Η ΝΔ εξακολουθεί να σιωπά για τα περί διαλογής ασθενών! Βίντεο

Καρότσα και διαλογή το νέο ΕΣΥ; Οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή και ιατρού Σπύρου Πνευματικού που ουσιαστικά μίλησε για «διαλογή ασθενών» έχουν προκαλέσει σάλο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εννοείται ,γιατί στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων το σοβαρότατο αυτό θέμα αγνοήθηκε παντελώς!!! Εξαίρεση ο ΣΚΑΙ όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έθεσε το ζήτημα και
αντιμετώπισε μια προσπάθεια απαξίωσης των δηλώσεων Πνευματικού!!!Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ έχει στην ατζέντα της επικίνδυνα σχέδια για την υγεία προκύπτει και από το βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο μαθαίνουμε ότι το καλύτερο σύστημα υγείας είναι των ΗΠΑ!!! Τα τρία θαυμαστικά δεν είναι αρκετά...Όλα αυτά ώρες μετά από το θάνατο δύο γυναικών. Η μία άφησε την τελευταία της πνοή σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στην τουριστική Κω και μια κοπέλα έγκυος 19 ετών πέθανε στη Νέα Μάκρη περιμένοντας ώρες για ασθενόφόρο.Τι άλλο ειπώθηκε στη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ, για την υγεία.

The post Καρότσα και διαλογή είναι το «νέο ΕΣΥ»! Η ΝΔ εξακολουθεί να σιωπά για τα περί διαλογής ασθενών! Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρότσα, ΕΣΥ, Βίντεο,karotsa, esy, vinteo