«Μαύρες» λίστες, «άσπρες» λίστες σπό το ΓΕΕΘΑ και η διατάραξη της κανονικότητας που ενέκρινε ο πρωθυπουργός

Δύσκολο να πιστέψει οποιοσδήποτε ότι το 2023, το ΓΕΕΘΑ έχει «στο προφορικό» βεβαίως «μαύρες» και «άσπρες» λίστες δημοσιογράφων. Ακόμη πιο απίστευτο ότι συνάδελφος δημοσιογράφος βρέθηκε χωρίς δουλειά ,γιατί δεν ήταν αρεστός σε κάποιους στον Χολαργό!

Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι για πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης υπάρχει πλήρης αυτονόμηση σε επίπεδο ενημέρωσης -για τα υπόλοιπα θα δείξει το μέλλον- του ΓΕΕΘΑ,

το οποίο έχει σχεδόν απαγορεύσει την κανονικότητα της σχέσης των εκπροσώπων Τύπου των Γενικών Επιτελείων με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ.

Η …κανονικότητα που ευαγγελίστηκε και «πούλησε» η ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση έχει πλήρως διαταραχθεί στο ΥΠΕΘΑ, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει αυτό είναι γνωστό στο 100% στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Τη συνέχιση της μη κανονικότητας ο ίδιος την ενέκρινε πριν μερικές ημέρες.

Που θα βγάλει αυτή η κατάσταση; Σίγουρα όχι σε κάτι καλό. Το ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει να πληρώσει τις συνέπειες που θα προκύψουν…

The post «Μαύρες» λίστες, «άσπρες» λίστες σπό το ΓΕΕΘΑ και η διατάραξη της κανονικότητας που ενέκρινε ο πρωθυπουργός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα