«Μετά από τις εκλογές θα μάθουμε γιατί και πως παρακολουθούσαν την ηγεσία των ΕΔ»-Κώστας Ζαχαριάδης

«Την αλήθεια για το πως και γιατί ήταν υπό παρακολούθηση η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα τη μάθουμε μετά από τις εκλογές», δηλώνει ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στη Β1 Αθήνας Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλά για το τεράστιο θέμα της ακρίβειας την οποία όπως ο λέει «τη ζει ο πολίτης κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ, στην αντλία βενζίνης ,στους λογαριασμούς. Η κατάσταση είναι μη βιώσιμη», υποστηρίζει.

Και πως θα φύγουν οι αυξήσεις που ήρθαν

και όπως γίνεται συνήθως στην Ελλάδα έρχονται για να μείνουν; Ο κ.Ζαχαριάδης λέει ότι ο μοναδικός τρόπος είναι αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις,μείωση φόρων και ρύθμιση χρεών.

Κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι αρνείται πεισματικά να μειώσει τους πιο άδικους για τους πολίτες φόρους, τους έμμεσους και επικαλείται την Κύπρο όπου ο ΦΠΑ σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης μηδενίστηκε. «Στην Ελλάδα η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη απαντά ότι μια τέτοια απόφαση δεν θα μπορέσει να υποστηριχθεί. Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν» ,λέει ο κ.Ζαχαριάδης.

Αναφέρεται στην απαγόρευση κομμάτων και επισημαίνει ότι αφού «διαφημίστηκε επί δίμηνο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που συζητούσε με τον Κασιδιάρη, τώρα του επιτρέπουν να συμμετέχει στις εκλογές».

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Μετά από τις εκλογές θα μάθουμε γιατί και πως παρακολουθούσαν την ηγεσία των ΕΔ»-Κώστας Ζαχαριάδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, ΕΔ-Κώστας Ζαχαριάδης,meta, ed-kostas zachariadis