Ο Kanye West ανακηρύχθηκε αντισημίτης της χρονιάς 2022

«Οι απειλές βίας, η συμπεριφορά μίσους και η ρητορική μίσους του Κάνιε Γουέστ τον οδήγησαν στην κατάκτηση του φετινού τίτλου», ανακοίνωσε η ομάδα παρακολούθησης StopAntisemitism, που διοργανώνει τον ετήσιο διαγωνισμό.

Ο ράπερ Kanye West κέρδισε τον τίτλο του «Αντισημίτη της Χρονιάς» από μια ομάδα που παρακολουθεί τις δηλώσεις μίσους.

Η ανακοίνωση έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Twitter από την ομάδα παρακολούθησης StopAntisemitism.

Οι άλλοι δύο φιναλίστ για τον τέταρτο ετήσιο διαγωνισμό του ομίλου περιελάμβαναν τον Παλαιστινιο-Ιορδανό προγραμματιστή πολυτελών ακινήτων Μοχάμεντ Χαντίντ – πατέρα των σούπερ μόντελ Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ – και τον Τζον Μινατέο ΙΙ, επικεφαλής της ομάδας λευκής υπεροχής Goyim Defense League (GDL). Η ψηφοφορία έκλεισε την Κυριακή.

Kanye West named 2022 Antisemite of the Year pic.twitter.com/Fk53RaENNw

— StopAntisemitism (@StopAntisemites) December 11, 2022

Πώς ο Kanye «κέρδισε» τον αντισημίτη του 2022;

Ο Γουέστ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε “Ye”, έγραψε στο Twitter τον περασμένο μήνα ότι επρόκειτο να πάει στο “Death Con 3” για τους Εβραίους, ακολουθούμενο από μια σειρά από αντισημιτικές ατάκες στο Twitter. Η Adidas, η Balenciaga και άλλες εταιρείες έχουν διακόψει τους δεσμούς τους με τον καλλιτέχνη, κοστίζοντας του ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο West προκάλεσε περαιτέρω οργή όταν επαίνεσε τον ηγέτη των Ναζί Αδόλφο Χίτλερ και αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα σε μια συνέντευξη με τον θεωρητικό συνωμοσιών Alex Jones στην εκπομπή του Info Wars.

«Μου αρέσει ο Χίτλερ… Δεν προσπαθώ να είμαι σοκαριστικός, μου αρέσει ο Χίτλερ. Το Ολοκαύτωμα δεν είναι αυτό που συνέβη, ας δούμε τα γεγονότα και ο Χίτλερ έχει πολλές λυτρωτικές ιδιότητες», είπε ο Γουέστ φορώντας μια μαύρη μάσκα προσώπου.

Κατά την ανακοίνωση του νικητή, το StopAntisemitism ανακοίνωσε: «Οι απειλές βίας, η συμπεριφορά μίσους και η ρητορική μίσους του Kanye West τον οδήγησαν στην κατάκτηση του φετινού τίτλου».

The post Ο Kanye West ανακηρύχθηκε αντισημίτης της χρονιάς 2022 appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kanye West,2022