Όχι δεν είναι «εθνική εξαίρεση» όσοι ασκούν κριτική στην Ι.Χ εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη-Σ.Φάμελλος

Ο κ.Σωκράτη  Φάμελλος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, απάντησε σε όσους κατατάσσουν όποιον τολμά να ασκεί κριτική στην Ι.Χ εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη, στην κατηγορία της...εθνικής εξαίρεσης! Η πατριδοκαπηλεία πάει σύννεφο τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι όπως διαπιστώνουμε αυτή τη περίοδο στα ελληνοτουρκικά είναι επικίνδυνα αναποτελεσματική για τα εθνικά συμφέροντα. Και στη συζήτηση
του προϋπολογισμού στη Βουλή υπήρξαν τέτοια δείγματα πατριδοκαπηλείας.Ο κ.Φάμελλος  είπε ότι «η εξωτερική πολιτική την τελευταία περίοδο είναι όμηρος των εσωκομματικών παιχνιδιών και ισορροπιών της ΝΔ», σχολιάζοντας: «Ποιος άνοιξε τον δρόμο άραγε για να επιτίθεται σήμερα ο κ. Σαμαράς; Ποιος καθιέρωσε έναν δημόσιο λόγο όπου όποιος ασκεί κριτική στα ελληνοτουρκικά, στα εξοπλιστικά ή στηρίζει τις Πρέσπες θεωρείται ‘εθνική εξαίρεση';». «Ο κ. Μητσοτάκης τα έλεγε αυτά», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο η Ελλάδα να είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα της δικής σας πολιτικής, να καθυστερούν τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, που συνδέονται με την προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και τα συμφέροντα της χώρας μας» και «είναι απαράδεκτο να μπαίνουν από τη ΝΔ ενστάσεις για την προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου ή η πρόσφατη διαφωνία στην τροπολογία για τους μετανάστες που παρότι ελλιπής αποδεικνύει ακόμα ένα από τα λάθη της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

The post Όχι δεν είναι «εθνική εξαίρεση» όσοι ασκούν κριτική στην Ι.Χ εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη-Σ.Φάμελλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ι Χ, Μητσοτάκη-Σ Φάμελλος,i ch, mitsotaki-s famellos