«Οι Παλαιστίνιοι ζουν τη δική τους 7η Οκτωβρίου κάθε μέρα από το 1948»! Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ

«Οι Παλαιστίνιοι ζουν τη δική τους 7η Οκτωβρίου, κάθε μέρα ,από το 1948…Μας κυνήγησαν και μας κυνηγούν παντού. Μας σκοτώνουν! Περιμένουν ότι θα πρέπει να πούμε ευχαριστώ για όλα αυτά»;

Ο Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ ,είναι πρόεδρος της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα. Δηλώνει υπερήφανος που είναι Έλληνας και Παλαιστίνιος. Ξέρει ότι οι Έλληνες πάνε πάντα με το δίκιο κι αυτές τις ημέρες πονάνε με όσα βλέπουν να γίνονται στη Λωρίδα της Γάζας.

«Κουράστηκα

να κλαίω για τα παιδιά που βλέπω να χάνονται», λέει και αναρωτιέται τι εννοούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός όταν απευθυνόμενος στον Νετανιάχου του ζητούσε απλά να προσέξει να μην υπάρξουν πολλές απώλειες! «Πόσες είναι οι πολλές απώλειες; 10 ή 12.000 παιδιά ας πούμε»; Στο ερώτημα του δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε. Ο κ.Σαγιέντ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα μας και ήταν καταιγιστικός.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Οι Παλαιστίνιοι ζουν τη δική τους 7η Οκτωβρίου κάθε μέρα από το 1948»! Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι Παλαιστίνιοι, 7η Οκτωβρίου, 1948 Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ,oi palaistinioi, 7i oktovriou, 1948 mochament al sagient