Πολεμιστές από τον αέρα! Ο Νίκος Θεοτόκης και το βιβλίο του για τους αλεξιπτωτιστές όλου του κόσμου

Ο Νίκος Θεοτόκης είναι από τους παλαιότερους στρατιωτικούς συντάκτες των ελληνικών μέσων ενημέρωσης…Είναι και βετεράνος αλεξιπτωτιστής. Αυτά τα δύο μαζί ενεργοποίησαν τον συγγραφέα Νίκο Θεοτόκη ο οποίος μετά από κοπιώδη έρευνα σε όλο τον κόσμο, έγραψε ένα εξαιρετικό βιβλίο για τον παγκόσμιο αλεξιπτωτισμό! Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Κι επειδή στην Ελλάδα μάλλον αργούμε να καταλάβουμε την καλή δουλειά, οι Βρετανοί «άρπαξαν» την ευκαιρία ,τύπωσαν και κυκλοφορούν παντού το βιβλίο του εξαιρετικού συναδέλφου.
Ο Νίκος Θεοτόκης μιλά στο militaire channel για το δημιούργημα του, για όσα έμαθε ψάχνοντας για τους αλεξιπτωτιστές σε όλο τον κόσμο και μας περιγράφει -όσο μπορεί να περιγραφεί- το συναίσθημα αυτού του τελευταίου βήματος που κάνει ο κάθε αλεξιπτωτιστής πριν βρεθεί στο κενό.•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tubehttps://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Πολεμιστές από τον αέρα! Ο Νίκος Θεοτόκης και το βιβλίο του για τους αλεξιπτωτιστές όλου του κόσμου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολεμιστές, Νίκος Θεοτόκης,polemistes, nikos theotokis