Πυροβολισμοί στο Γκάζι, 3 τραυματίες, επίθεση κατά ανηλίκων από ανήλικους στον Άλιμο!

Ένα μαύρο τζιπ, τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), πέρασε έξω από ένα κλαμπ στο Γκάζι, επί της οδού Ιάκχου, και «γάζωσε» τρία άτομα, που τραυματίσθηκαν σοβαρά.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα μαζί» του OPEN, οι πυροβολισμοί έπεσαν στις 06:59 π.μ. οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από κλαμπ στο Γκάζι και έχουν τραυματισθεί σοβαρά τρεις Έλληνες, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».Πάντως, οι πινακίδες του μαύρου τζιπ
έχουν δοθεί στις Αρχές προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο κάτοχός του, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείεται το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με την προαναφερθείσα εκπομπή.Νωρίτερα στον Άλιμο έγινε καταδρομική επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε μία παρέα μαθητών του γυμνασίου, στον Άλιμο, καθώς από το πουθενά άρχισαν να τους κυνηγούν στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο νεαρά παιδιά.

The post Πυροβολισμοί στο Γκάζι, 3 τραυματίες, επίθεση κατά ανηλίκων από ανήλικους στον Άλιμο! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα