Δρομέας άφησε συναθλητή του να τερματίσει πρώτος, επειδή αντιλήφθηκε ότι είχε κάνει λάθος στον τερματισμό. «Άξιζε τη νίκη» είπε και έγινε παγκόσμιο viral του «ευ αγωνίζεσθαι» (βίντεο)

Μια πράξη απίστευτης καλοσύνης έλαβε χώρα στους αγώνες του ισπανικού τριάθλου «Santander» που διεξήχθη στην Σανταντέρ.

Ο δρομέας Diego Mentriga απέδειξε το ήθος του αφήνοντας τον συναθλητή του James Teagle, να τον προσπεράσει και να πατήσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Teagle προέβει σε ένα λάθος που καταδίκασε οποιαδήποτε πιθανότητα να τερματήσει πρώτος, αφού αντί να στρίψει αριστερά – όπως έπρεπε – προχώρησε για λίγα βήματα ευθεία. Όμως ο χαμένος αυτός χρόνος ήταν καθοριστικός.

Διαβάστε
επίσης: Η ιστορία της στράτευσης. Ποια χώρα στρατολογεί το σύνολο των πολιτών για 10 χρόνια. Πόσους μήνες είναι η θητεία στην Τουρκία και σε ποιες χώρες ο στρατός είναι μόνο επαγγελματικός …

Ο Mentriga παρατήρησε το μοιραίο λάθος και λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, στάθηκε, αφήνοντας τον συναθλητή να τον προσπεράσει. «Βλέποντας ότι έκανε λάθος, ασυναίσθητα σταμάτησα. Το άξιζε», ανέφερε ο 21χρονος με το πέρας του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Η «άγρια δύση» της Αιτωλοακαρνανίας με τα ελεύθερα άλογα που ζουν σε αγέλες. Εγκαταλείφθηκαν από τους ανθρώπους και κατάφεραν να επιβιώσουν. Από τι απειλούνται

The post Δρομέας άφησε συναθλητή του να τερματίσει πρώτος, επειδή αντιλήφθηκε ότι είχε κάνει λάθος στον τερματισμό. «Άξιζε τη νίκη» είπε και έγινε παγκόσμιο viral του «ευ αγωνίζεσθαι» (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα