Εκλογές στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ με tweet αμφισβητεί για δεύτερη φορά το εκλογικό αποτέλεσμα

Για δεύτερη φόρα ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο σε ανάρτηση του στο τουίτερ για «πολύ περίεργη» την στροφή του εκλογικού αποτελέσματος.

«Χθες το βράδυ βρισκόμουνα μπροστά, συχνά σταθερά, σε πολλές βασικές πολιτείες, τις οποίες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Στη συνέχεια, μία προς μία, άρχισαν να εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο καθώς καταμετρώνται τα ψηφοδέλτια. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, και οι «δημοσκόποι» το κατάλαβαν εντελώς και ιστορικώς

λάθος!» αναφέρει στο tweet του.

Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του για διακοπή της καταμέτρησης, ο Τζο Μπάιντεν με tweet σχολίασε ότι «Δεν θα ξεκουραστούμε μέχρι να μετρηθεί η ψήφος όλων».

We won't rest until everyone's vote is counted. Tune in as my campaign manager @jomalleydillon and campaign adviser Bob Bauer give an update on where the race stands. https://t.co/Rwz4iR25B3

— Joe Biden (@JoeBiden) November 4, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα σήμερα σε ανάρτησή του στο Twitter υποστήριζε ότι «προσπαθούν να κλέψουν τη νίκη» ενώ λίγη ώρα αργότερα σε δηλώσεις του απο τον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ότι «Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση. Δεν θέλουμε να βάζουν νέες ψήφους στις 4 το πρωί». Προηγήθηκαν οι δηλώσεις Μπάιντεν σε ψηφοφορους του στο Ντέλαγουερ στις οποίες τόνιζε ότι θα πρέπει να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος προκειμένου να ανακηρυχθεί νικητής.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: «Ούτε ένα αυγό στους κατακτητές». Η άγνωστη μάχη της αντίστασης ενάντια στους Ιταλούς που απαίτησαν τρόφιμα και ζώα από το χωριό Μερίτσα Θεσσαλίας

The post Εκλογές στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ με tweet αμφισβητεί για δεύτερη φορά το εκλογικό αποτέλεσμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,ekloges, ipa, ntonalnt trab