Εμβολιάστηκε μπροστά στις κάμερες ο Τζο Μπάιντεν. Προέτρεψε όλους τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο. Πρώτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ ο κορονοϊός

Ενώ μεγάλο μέρος των Αμερικανών πολιτών εμφανίζεται διστακτικό απέναντι στον εμβολιασμό, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ εμβολιάστηκε μπροστά στις κάμερες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: Απλά καταπληκτικό!

Ο 78χρονος Μπάιντεν υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» και μάλιστα, έδωσε εύσημα στην κυβέρνηση του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την έναρξη των εμβολιασμών.

BREAKING: President-elect Joe Biden receives the Pfizer

vaccine at ChristianaCare Hospital in Delaware. https://t.co/Q9lpnjF1lq pic.twitter.com/03L2AEmrfs

ABC News (@ABC) December 21, 2020

Μέχρι στιγμής έχουν διανεμηθεί πάνω από 550.000 δόσεις στις ΗΠΑ.
Ξεκίνησε παράλληλα, η διανομή των εμβολίων κατά του κορονοϊού της εταιρείας Moderna, που μεταφέρονται από τις αποθήκες με προορισμό τις εγκαταστάσεις ιατρικής περίθαλψης στις ΗΠΑ.

Η διανομή του εμβολίου της Moderna σε περισσότερες από 3.700 τοποθεσίες στις ΗΠΑ θα ευρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εκστρατεία εμβολιασμού που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.

Η οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης στο θέμα του εμβολιασμού αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας, καθώς είναι η χώρα με τον πιο δραματικό απολογισμό θυμάτων από κορονοϊό, με περισσότερους από 300.000 νεκρούς.

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, από τον Μάρτιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, η πρώτη αιτία θανάτου στην Αμερική, πάνω από τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο, είναι ο κορονοϊός.

US President-elect Joe Biden received a Covid-19 vaccine live on television in a campaign to boost Americans' confidence in the jabs
The 78-year-old got the Pfizer vaccine at the Christiana Hospital in Delaware
Biden said "there's nothing to worry about" when getting the shot pic.twitter.com/b4EHvQCUPs

AFP News Agency (@AFP) December 21, 2020

Διαβάστε ακόμα: Οι κομπογιαννίτες πήραν το όνομα τους επειδή έδεναν στο λαιμό τους μαντήλι με κόμπους. Ποια ήταν τα γιατροσόφια για τον πυρετό και την καταπολέμηση της φαλάκρας;

The post Εμβολιάστηκε μπροστά στις κάμερες ο Τζο Μπάιντεν. Προέτρεψε όλους τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο. Πρώτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ ο κορονοϊός appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα