Εμβολιάστηκε και ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Προηγήθηκαν Τσίπρας, Πέτσας και Πιερρακάκης. «Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» το μήνυμα των εκπροσώπων της κυβέρνησης

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Δεν είναι μόνο ζήτημα δημόσιας υγείας, είναι ζήτημα ζωής και στάση ζωής», δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του ο κ. Κικίλιας. «Χαίρομαι που βλέπω πολίτες, πολιτικοί, όλη η ελληνική κοινωνία με ομοψυχία προχωράν σε αυτήν τη στάση ευθύνης, την υπεύθυνη στάση για να μπορέσουμε να δώσουμε το παράδειγμα να εμβολιαστούμε και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», πρόσθεσε

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «το εμβόλιο είναι ασφαλές και θα είναι για όλους τους

Έλληνες πολίτες», τονίζοντας πως «θα μας βοηθήσει μαζί, όμως, με τα μέσα ατομικής προστασίας, μαζί για τη φροντίδα για τις ευπαθείς ομάδες, μαζί με την προσοχή που πάντα πρέπει να επιδεικνύουμε στο να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και στη ζωή μας».

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα εμβολιάστηκε η πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη σειρά των εμβολιασμών ακολουθεί ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία να μην υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα την ώρα του εμβολιασμού του, καθώς όπως σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως αυτό του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας, για επικοινωνιακούς λόγους. Φωτογράφοι, ωστόσο, υπήρχαν κανονικά.

Διαβάστε επίσης: Τα 7 μοναστήρια σε 6 χώρες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα πάνω στον χάρτη. Η θεωρία των «γραμμών ley» με την ενεργειακή δύναμη. Η «ιερή γραμμή» που περνάει και από την Ελλάδα

 Πέτσας: Πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε σήμερα Δευτέρα το εμβόλιο για τον COVID-19.


Αμέσως μετά ανέβασε στο Twitter ένα βιντεο και έγραψε τα εξής: «Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας από τον COVIDー19. Είναι και πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, γιατί με τον εμβολιασμό μας θα χτίσουμε, όλοι μαζί, το τείχος ανοσίας που είναι απαραίτητο για να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Σηκώνουμε μανίκια. Ελευθερία».

Διαβάστε επίσης: «An Open Letter to the Unconquerable Greeks». Το ποίημα που έγραψε αμερικανός ποιητής για τους Έλληνες του Β΄ Π. Π. «Λαέ των χιλίων Θερμοπυλών,»

Πιερρακάκης: «Σηκώνουμε μανίκια – Ελευθερία»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης εμβολιάστηκε με βάση το πρόγραμμα των εμβολιασμών προσώπων υψηλού συμβολισμού

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού σήμερα το πρωί.

«Σηκώνουμε μανίκια» και «Ελευθερία» ήταν τα μηνύματα με τα οποία ο κ. Πιερρακάκης επέλεξε να συνοδεύσει μια φωτογραφία του από τον εμβολιασμό.

The post Εμβολιάστηκε και ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Προηγήθηκαν Τσίπρας, Πέτσας και Πιερρακάκης. «Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» το μήνυμα των εκπροσώπων της κυβέρνησης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα