Γιατρός κατά συρροή δολοφόνος. Κατηγορείται ότι χορηγούσε υπερβολική δόση από παυσίπονα και σκότωσε 25 ασθενείς. Πως τον ανακάλυψε μια νοσοκόμα

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, καθώς ο 43χρονος γιατρός Γουίλιαμ Χάσελ φέρεται να σκότωσε 25 ασθενείς, χορηγώντας τους υπερβολική δόση από παυσίπονα. Το αποτέλεσμα ήταν να παθαίνουν σοκ και εν συνεχεία να καταλήγουν.

Από τη δική του πλευρά ,ο Χάσελ ή «Δρ. Θάνατος» όπως τον αποκαλούν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης,  δεν αποδέχεται τις κατηγορίες. Τα στοιχεία είναι ατράνταχτα και όλα δείχνουν ότι ο Χάσελ δολοφόνησε για άγνωστους

λόγους τουλάχιστον 25 ανθρώπους. Το κίνητρό του δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ υπεβλήθη σε ψυχιατρική εξέταση. Μία νοσοκόμα στο νοσοκομείο που εργαζόταν είδε ότι ένας μεγάλος αριθμός ασθενών είχε υποστεί σοκ από υπερβολική δόση παυσίπονων.

Πολλοί από τους αυτούς είχαν ήδη καταλήξει και έτσι η νοσοκόμα κίνησε τις διαδικασίες, δείχνοντας τον γιατρό που τα χορηγούσε. Το νοσοκομείο άμεσα τον απέλυσε, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος από τον ιατρικό σύλλογο. Την Τετάρτη (05/06) μετά την έρευνα και της αστυνομίας και τη στοιχειοθέτηση κατηγοριών, ο Χάσελ συνελήφθη στο σπίτι του.

Gazzetta plus

The post Γιατρός κατά συρροή δολοφόνος. Κατηγορείται ότι χορηγούσε υπερβολική δόση από παυσίπονα και σκότωσε 25 ασθενείς. Πως τον ανακάλυψε μια νοσοκόμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα