Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης για την Χρυσή Αυγή. «Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο. Μακάρι να ζούσε» είπε

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η Μάγδα Φύσσα κατέρρευσε. Παραμένει στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας και κλαίει με λυγμούς.

Στο πλευρό της είναι συγγενείς, δικηγόροι και φίλοι του Παύλου Φύσσα που έπεσαν στην αγκαλιά της μόλις η Προεδρος έδωσε τη λήξη της συνεδρίασης. Έξω από την αίθουσα, δεκάδες άνθρωποι που είχα συγκεντρωθεί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, δίνοντας συγχαρητήρια στην πολιτική αγωγή. Η Μάγδα Φύσσα βγήκε από τη δικαστική αίθουσα αγκαλιάζοντας τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η αντιπολεμική
διαδήλωση στο Σικάγο με 229 τραυματίες και 589 συλλήψεις. Η αιματηρή τετραήμερη διαμαρτυρία και το γουρούνι που κατέβασαν για την προεδρία των ΗΠΑ …«Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο»

«Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι ο Παύλος να ζούσε να ήταν ένας από τους σακατεμένους που εχουν αφήσει, αλλά τουλάχιστον ζουν. Αισθάνομαι δικαιωμένη κάτα κάποιο τρόπο που μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης: Πως μια φάρσα για φωτιά οδήγησε σε πολύνεκρη τραγωδία σε κινηματογράφο της Αθήνας. 26 παιδιά ποδοπατήθηκαν και σκοτώθηκαν …

The post Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης για την Χρυσή Αυγή. «Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο. Μακάρι να ζούσε» είπε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατέρρευσε, Μάγδα Φύσσα, Χρυσή Αυγή, Δεν, Παύλο, Μακάρι,katerrefse, magda fyssa, chrysi avgi, den, pavlo, makari