Μαθητές δημοτικού εκτελούν με ακρίβεια στρατιωτικά παραγγέλματα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Το βίντεο που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις

Οι εικόνες με παιδιά κάτω των 11 ετών να υπακούν στα στρατιωτικά παραγγέλματα του δασκάλου τους, είναι τουλάχιστον άβολη.

Ακόμα και αν κάποιος είναι θετικός στο να γίνονται μαθητικές παρελάσεις, σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει άνετα βλέποντας το παρακάτω video.
Πρόκειται για μαθητές ενός δημοτικού σχολείου από την Κρήτη που βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν επισκεφτεί το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.
Οι μαθητές του σχολείου στέκονται μπροστά

από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τον δάσκαλο να φωνάζει στρατιωτικά παραγγέλματα και τα μικρά παιδιά να υπακούουν.
Φυσικά, το θέμα δεν είναι ο εθνικός ύμνος που τραγουδούν, αλλά η εικόνα στρατικοποίησης που παρουσιάζουν τα παιδιά. Παιδιά μικρότερα των δέκα ετών.

Το βίντεο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία μητέρα που συνόδευε το παιδί της στην εκδρομή και τα σχόλια είναι ποικίλα.
Άλλοι κριτικάρουν έντονα τον δάσκαλο για το ύφος και τις διαταγές που δίνει στα παιδιά και άλλοι τον επαινούν για την πειθαρχία που διδάσκει.

Δείτε το βίντεο: 

The post Μαθητές δημοτικού εκτελούν με ακρίβεια στρατιωτικά παραγγέλματα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Το βίντεο που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα