Με μάσκα που έγραφε «Μολών Λαβέ» εμφανίστηκε στο Καπιτώλιο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και διάσημη συνωμοσιολόγος

Η νέα βουλεύτρια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος από την Τζόρτζια, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, απολαμβάνει τη στήριξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ασπάζεται θεωρίες συνωμοσίας και τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται με μάσκα που φέρει το σύνθημα «Μolon Labe», δηλαδή «Μολών Λαβέ».

Η Γκριν έχει απειλήσει μέσω κοινωνικών δικτύων, αλλά και διά ζώσης, Δημοκρατικούς συναδέλφους της στη Βουλή

των Αντιπροσώπων, ενώ ασπάζεται ακραίες θεωρίες συνωμοσίας και είναι υπέρ του δικαιώματος οπλοκατοχής.

Mεταξύ άλλων πιστεύει ότι οι πολύνεκρες επιθέσεις ενόπλων σε σχολεία των ΗΠΑ δεν συνέβησαν ποτέ, ενώ εξέφρασε την στήριξή της σε δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Δημοκρατικών μελών του Κογκρέσου!

«Είχα καταπληκτικό τηλεφώνημα με τον καλύτερο πρόεδρο όλων των εποχών, τον πρόεδρο Τραμπ! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη στήριξή του. Ο αιμοσταγής Τύπος και οι σοσιαλιστές Δημοκρατικοί, που μισούν την Αμερική, μου επιτίθενται, όπως πάντα κάνουν κατά του προέδρου Τραμπ», έγραψε το πρωί του Σαββάτου στο Twitter η Γκριν.

Σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, με νέα ανάρτησή της, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «την μεγαλύτερη απειλή» για τον «Δημοκρατικό όχλο».

I’m the “greatest threat” to the Democrat mob and the activist media.

They hate me because I represent your America First views.

They think Trump is gone, so they attack you and me.

He’s not gone. And we won’t back down and we will never give up!

We REFUSE to be canceled! pic.twitter.com/m0py2NKd57

— Marjorie Taylor Greene (@mtgreenee) February 2, 2021

Η νέα βουλευτής έχει προκαλέσει την οργή πολλών νομοθετών εξαιτίας της άρνησής της να φορέσει μάσκα, όταν μέλη του Σώματος βρίσκονταν αποκλεισμένα σε γραφεία του Καπιτωλίου κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου. Εκτοτε, πολλοί Δημοκρατικοί βουλευτές υποστήριξαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, αφού πέρασαν πολλές ώρες στο ίδιο δωμάτιο με την Γκριν και άλλους αρνητές της μάσκας Ρεπουμπλικανούς.

Η Γκριν έχει στηρίξει στο παρελθόν τη θεωρία συνωμοσίας QAnon, η οποία θέλει ανώτατα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος να μετέχουν σε συμμορία σατανιστών παιδεραστών.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της συγκεκριμένης θεωρίας, η Χίλαρι Κλίντον έχει θυσιάσει τελετουργικά βρέφος, το πρόσωπο του οποίου έγδαρε για να το φορέσει ως μάσκα στο πλαίσιο σατανιστικής τελετής. Την περασμένη εβδομάδα και παρά τις προσπάθειες της Γκριν να αφαιρέσει συνωμοσιολογικά δημοσιεύματα από τις σελίδες της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιογράφοι αποκάλυψαν ότι η βουλευτής προώθησε τη θεωρία ότι οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια το προηγούμενο καλοκαίρι οφείλονταν σε διαστημικό λέιζερ, το οποίο ελέγχουν οι ιδιοκτήτες της τράπεζας Ρότσιλντ.

Aίτημα να απομακρυνθεί

Δημοκρατικοί  και ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ζητούν την απομάκρυνσή της από την επιτροπή Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Βουλής ή ακόμη και την καθαίρεσή της από το Σώμα, που θα απαιτούσε πλειοψηφία δύο τρίτων.

«Δεν μπορούμε να την εμποδίσουμε να μιλά. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι ουσιαστικά να την καταστήσουμε σχεδόν ανίσχυρη. Αυτός είναι ο στόχος αυτού του ψηφίσματος»,δήλωσαν σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου Δημοκράτες βουλευτές. Η πρωτοβουλία για το εν λόγω ψήφισμα ανήκε στην Βάσερμαν Σούλτς, εκλεγμένη με τους Δημακρατικούς στη Φλόριντα.

Το ψήφισμα της Βάσερμαν Σουλτς για να εγκριθεί χρειάζεται απλή πλειοψηφία της Βουλής, όπου οι Δημοκρατικοί έχουν 221 έδρες έναντι 211 των Ρεπουμπλικάνων. Αυτό καθιστά το ψήφισμα πολύ πιο εύκολο να περάσει.

Διαβάστε ακόμα: Η Ιερά Μονή των Μουνδών στη Χίο. Το θρησκευτικό μνημείο που λεηλατήθηκε από τους Τούρκους, χτυπήθηκε από μεγάλους σεισμούς και κινδύνευσε να γίνει οικοδομικά υλικά

The post Με μάσκα που έγραφε «Μολών Λαβέ» εμφανίστηκε στο Καπιτώλιο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και διάσημη συνωμοσιολόγος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα