Σε ποιες περιοχές ξεπέρασαν τους 36 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα. Πολυήμερος καύσωνας από αύριο

Μικρή άνοδο σημείωσε η θερμοκρασία σήμερα στα ηπειρωτικά, με τον υδράργυρο να ξεπερνά κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ήταν στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας (36,2 βαθμοί), στη Θήβα και στη Βαμβακού Φαρσάλων (από 36,1) και στη Λιβαδειά (35,9).
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

/ meteo.gr, ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας, αρχής γενομένης από την Τρίτη 22/06.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Το πρώτο έντονο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή 27/06, με τη θερμοκρασία να σημειώνει προοδευτική σημαντική άνοδο και να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η κορύφωση του κύματος ζέστης εκτιμάται το τριήμερο Πέμπτη 24/06 – Σάββατο 26/06, οπότε σε αρκετές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα, με τις μέγιστες να φτάνουν κατά τόπους τους 41-43 βαθμούς Κελσίου.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Σε ποιες περιοχές ξεπέρασαν τους 36 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα. Πολυήμερος καύσωνας από αύριο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα