Στα χέρια της αστυνομίας 42χρονος που έκλεβε ποδήλατα στο Μαρούσι. Στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων

Συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο Μαρούσι ένας 42χρονος για κλοπές ποδηλάτων κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. Ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο ερευνών της κλοπής ενός ποδηλάτου στον Γέρακα, ενώ στην κατοχή του  βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 42χρονος τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του 2019 προέβαινε συστηματικά σε κλοπές ποδηλάτων, σε διάφορες περιοχές περιοχές της Αττικής. Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική

έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 31 περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας….

Ως προς τον τρόπο δράσης, κατά τις πρωινές ώρες αφαιρούσε τα ποδήλατα από αυλές ή πυλωτές οικιών, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα αφαιρούσε έξω από εμπορικά καταστήματα και άλλους δημόσιους χώρους.

Στις περιπτώσεις που τα ποδήλατα ήταν ασφαλισμένα με αντικλεπτικούς μηχανισμούς, χρησιμοποιούσε διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία μετέφερε εντός σακιδίου πλάτης.

Πηγή φωτογραφίας: Αστυνομία

Για τη μετάβασή του στις διάφορες περιοχές, χρησιμοποιούσε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ακολούθως κινούνταν πεζός, διανύοντας έως και αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να βρει ποδήλατο να αφαιρέσει και να διαφύγει με αυτό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Στα χέρια της αστυνομίας 42χρονος που έκλεβε ποδήλατα στο Μαρούσι. Στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα