Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου κοντά στο ΑΤ Κολωνού – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώθηκε το απόγευμα κοντά στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία πετώντας φέιγ βολάν για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Όταν κατευθύνθηκαν προς το ΑΤ Κολωνού έγιναν αντιληπτοί από μία περιπολία της ασφάλειας. Στο σημείο έφτασε και ομάδα ΔΙΑΣ.
Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί

της ομάδας «ΔΙΑΣ»
Οι συγκεντρωμένοι έφυγαν από το μετρό Σεπολίων και δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλευόνται τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ», οι οποίοι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση κοντά στο τμήμα Κολωνού.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»

Η «Ματωμένη Παρασκευή» που συγκλόνισε την Μινεάπολη το 1934. Οι συγκρούσεις της αστυνομίας με απεργούς φορτηγατζήδες και η επέμβαση της εθνοφυλακής Αστυνομία εναντίον διαδηλωτών στην Ελλάδα. Χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιες αντλίες νερού ως μέσο καταστολής. Σε ποια περίπτωση οι διαδηλωτές αφόπλισαν τους αστυνομικούς

The post Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου κοντά στο ΑΤ Κολωνού – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα