Elon Musk: Αίρει τους περιορισμούς σε λογαριασμούς του X που επέβαλε η Βραζιλία – «Πιθανότατα θα κλείσουμε το γραφείο μας εκεί»

16:19 7/4/2024 - Πηγή: Mononews

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ δήλωσε ότι θα άρει τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν σε ορισμένους λογαριασμούς του X στη Βραζιλία, ακόμη και αν η κίνηση αυτή οδηγήσει στο κλείσιμο της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα.

Η X ανέφερε σε μια ανάρτηση αργά το Σάββατο ότι οι δικαστικές αποφάσεις «ανάγκασαν» τον ιστότοπο να αποκλείσει «ορισμένους δημοφιλείς λογαριασμούς» στη Βραζιλία, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους ή ποιες αναρτήσεις φέρεται να παραβιάζουν το νόμο. Λίγο αργότερα, ο Μασκ έγραψε στην πλατφόρμα ότι θα αψηφήσει την απόφαση του δικαστηρίου.

«Αίρουμε όλους

τους περιορισμούς. Αυτός ο δικαστής επέβαλε τεράστια πρόστιμα, απείλησε να συλλάβει τους υπαλλήλους μας και να διακόψει την πρόσβαση στο X στη Βραζιλία», είπε ο Μασκ σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι η κίνηση αυτή πιθανότατα θα είχε ως αποτέλεσμα η X να χάσει όλα τα έσοδά της στη χώρα και να κλείσει το γραφείο της εκεί.

We are lifting all restrictions. This judge has applied massive fines, threatened to arrest our employees and cut off access to

Keywords
Αναζητήσεις
elon-musk-airei-tous-periorismous-se-logariasmous-tou-x-pou-epevale-i-vrazilia--pithanotata-tha-kleisoume-to-grafeio-mas-ekei.htm
Τυχαία Θέματα
Elon Musk, Αίρει, Βραζιλία – Πιθανότατα,Elon Musk, airei, vrazilia – pithanotata