Επιλογές από Ιταλία και Βραζιλία

10:33 1/5/2024 - Πηγή: Mononews

Με 1 Goal και 1 συνδυασμό «άσου» και Over οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ

Τις προτάσεις για τους ημιτελικούς του Champions League τις έδωσα στη χτεσινή στήλη. Πέρασε το Goal στον πρώτο ημιτελικό Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης (2-2) και για τον σημερινό Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν έχω προτείνει τον συνδυασμό Goal και Over.

Υπάρχουν και άλλα ματς στο σημερινό κουπόνι. Ξεχώρισα μία δυάδα με 1 Goal από τη Β’ Ιταλίας και 1 συνδυασμό «άσου» και Over από το Κύπελλο Βραζιλίας.

Η Κρεμονέζε δεν έχει ελπίδες να ανέβει απευθείας, μετά την

ήττα της με 2-1 από τη Βενέτσια. Θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι οφ. Στα 4 τελευταία παιχνίδια της μετράει 3 Goal και Over.

Παίζει με την Πίζα η οποία δίνει μάχη για να μπει στα πλέι οφ. Είναι 9η και στα πλέι οφ πάει μέχρι και η 8η ομάδα. Χρειάζεται τους βαθμούς και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητη από την έδρα της Κρεμονέζε. Προέρχεται από 6 σερί Goal. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2. Ποντάρω στο Goal.

Στο Κύπελλο Βραζιλίας είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Αμαζόνας. Στη Serie A παίζει η γηπεδούχος, στη Serie D αγωνίζεται η φιλοξενούμενη. Μόλις το 2019 δημιουργήθηκε η Αμαζόνας. Καταλαβαίνετε ότι θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη να κάνει τη ζημιά στη Φλαμένγκο.

Από 2 ήττες προέρχεται η Φλαμένγκο και θέλει να βγάλει αντίδραση με μία νίκη με μεγάλο σκορ. Χαμηλά είναι ο «άσος» και τον συνδυάζω με το Over για να ανέβει η απόδοση.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

119 (13:30)ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ-ΠΙΖΑGOAL1,75145 (03:30)ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΑΜΑΖΟΝΑΣ1+OVER1,48
Keywords
Αναζητήσεις
epiloges-apo-italia-kai-vrazilia.htm
Τυχαία Θέματα