Και η Pagani εισβάλει με ταχύτητα στις πίστες του real estate

13:32 1/5/2024 - Πηγή: Mononews

Σε αναμονή για το ντεμπούτο τους στην αγορά του haute real estate το 2027, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στις Pagani Residencies στο Μαιάμι.

Είναι γεγονός, το πρώτο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Pagani Residences αναμένεται να ολοκληρωθεί στο Μαϊάμι έως το 2027. Η Pagani, βεβαίως, δεν είναι η πρώτη εταιρία της πολυτελούς αυτοκίνησης Hypercars που επιχειρεί να εισβάλει

στην αγορά του haute real estate – άλλωστε, προηγήθηκαν το 2022 η Bentley και, πρόσφατα, η Mercedes-Benz.

Σε συνεργασία με την Pagani Arte, φαίνεται πως η exquisite ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά με υψηλές ταχύτητες στην αρχιτεκτονική κατοικιών, με απόλυτη προσήλωση σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίσει πως αυτό θα αποτελεί μια άνευ προηγουμένου επέκταση της εμπειρίας Pagani.

Με την σχεδιαστική υπογραφή της περίφημης  Revuelta Architecture International, και τιμές αγοράς διαμερισμάτων να ξεκινούν από τα $2.4 εκατομμύρια δολάρια, το κτίριο των 28 ορόφων θα έχει εκπληκτική θέα στον κόλπο και θα διαθέτει συνολικά 70 γωνιακές κατοικίες δύο έως τεσσάρων υπνοδωματίων, με οροφές 11 ποδιών και γενναιόδωρες βεράντες που κυμαίνονται από 800 τετραγωνικά πόδια έως 1.040 τετραγωνικά πόδια, που συνδυάζουν άψογα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με πανοραμική θέα – από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις on demand υπηρεσίες του θυρωρείου / concierge 24/7 (που περιλαμβάνουν ενοικιάσεις λιμουζίνας, υπηρεσία αυτοκινήτου και κρατήσεις εστιατορίων, κλήσεις αφύπνισης και λοιπά) όπως και παραθαλάσσιο λόμπι, πεζόδρομο μπροστά στον κόλπο Biscayne, ιδιωτικούς ανελκυστήρες και δωμάτιο με πλυντήρια.

Στο επίπεδο του ρετιρέ, θα κυριαρχεί μια ταράτσα που προσφέρει θέα 360° με ιδιωτική πισίνα, υδρομασάζ και τζακούζι.

Εξυπακούεται, βάσει του πρωτοκόλλου πολυτελείας της ίδιας της Pagani, πως οι κάτοικοι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες αγορών παντοπωλείου, καθώς και προγραμματισμό ταξιδιού, υπηρεσίες γραμματείας, φύλαξης παιδιών και λοιπά.

Η πολυτέλεια όμως δεν σταματά εδώ, μιας και θα υπάρχει πρόσβαση σε ιδιωτική μαρίνα, γκαράζ, καθώς και meeting room, όπως και μια αίθουσα πολυμέσων με προσαρμοσμένο ενσωματωμένο ηχοσύστημα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, σπα, σαλόνι ευεξίας, πισίνα, sky lounge και μια πλήρως εξοπλισμένη summer barbecue station cuisine – όλα αυτά, στον τελευταίο όροφο, για να δίδεται μια διαφυγή από την καθημερινότητα και ρουτίνα.

Ο Horacio Pagani, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Pagani Automobili, περιγράφει το Pagani Residences ως ένα συναρπαστικό μείγμα εξατομικευμένου σχεδιασμού και ζωντανής γοητείας. Οραματίζεται τους κατοίκους να βιώνουν την ίδια χαρά και ενθουσιασμό με τους ιδιοκτήτες Pagani Hypercar, αποτυπώνοντας την ουσία της ξεχωριστής δεξιοτεχνίας και σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Pagani.

//

www.pagani.com

https://www.paganiresidences.com/

Διαβάστε επίσης:

Vocabolo Moscatelli: Πώς η Archiloop μετέτρεψε ένα μοναστήρι του 12ου αιώνα σε ξενοδοχείο

Το ιταλικό design συναντά τη γερμανική κατασκευαστική υπεροχή

140 κεράκια για τη Vespa

Keywords
Τυχαία Θέματα