Πετρέλαιο: Με απώλειες έκλεισε τον Απρίλιο το WTI, τέταρτος ανοδικός μήνας για το Brent

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου έκλεισαν χαμηλότερα για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση την Μεγάλη Τρίτη, με τους επενδυτές να παρακολουθούν τις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο Ιουνίου του West Texas Intermediate υποχώρησε 70 σεντς, ή σχεδόν -0,9%, για να

διαμορφωθεί στα 81,93 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 27 Μαρτίου. Οι τιμές μειώθηκαν κατά 1,5% συνολικά τον Απρίλιο.

Το Brent Ιουνίου υποχώρησε 54 σεντς, ή -0,6%, στα 87,86 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe την ημέρα λήξης του συμβολαίου. Οι τιμές αυξήθηκαν κατά 0,4% για τον μήνα τον Απρίλιο ενώ αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος ανοδικός μήνας. Το Brent Ιουλίου, το συμβόλαιο με τις περισσότερες συναλλαγές, έχασε 87 σεντς, ή -1%, στα 86,33 δολάρια το βαρέλι.

Η Wall Street Journal τη Μεγάλη Τρίτη ανέφερε ότι το Ισραήλ ήταν έτοιμο να στείλει αντιπροσωπεία στις συνομιλίες τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν τη διακοπή των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς Άραβες μεσολαβητές πιέζουν τη Χαμάς να αποδεχθεί τους όρους κατάπαυσης του πυρός πριν από μια επικείμενη ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα.

Διαβάστε επίσης

Ευρωαγορές: To sell off στις αυτοκινητοβιομηχανίες παρέσυρε τα χρηματιστήρια – Πρώτος αρνητικός μήνας για τον Stoxx 600

Χρυσός: Με κέρδη 3,3% έκλεισε ο Απρίλιος

Πολωνία: Έρευνα για πιθανές σχέσεις αξιωματούχου του πετρελαϊκού ομίλου Orlen με τη Χεζμπολάχ

Keywords
Αναζητήσεις
petrelaio-me-apoleies-ekleise-ton-aprilio-to-wti-tetartos-anodikos-minas-gia-to-brent.htm
Τυχαία Θέματα
Πετρέλαιο, Απρίλιο, WTI, Brent,petrelaio, aprilio, WTI, Brent