Προτάσεις με φαβορί και Over!

Τα πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους και υπάρχουν δυνατά φαβορί στα οποία μπορούμε να στηριχτούμε. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 2 τριάδες για το Σαββατοκύριακο.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει να κάνει το 3 στα 3 για να πάρει για μία ακόμα χρονιά τον τίτλο. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει εκτός έδρας την Φούλαμ. Το «διπλό» της όμως είναι χαμηλά και το συνδυάζω με το Over 2,5 για να ανέβει η απόδοση.

Από την Πρέμιερ Λιγκ ξεχώρισα και τον «άσο» της Νιούκαστλ στο ματς με την Μπράιτον. Θέλει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη και παίζει με βαθμολογικά

αδιάφορη ομάδα. Έχει τύχη και το Over σε αυτό το παιχνίδι.

Στην Ισπανία μπαίνουν αρκετά γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές και 2 από τις ομάδες που παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν είναι η Βιγιαρεάλ και η Σεβίλλη. Το Goal είναι πιθανό στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Τριάδα με 2 «διπλά» και 1 Over την Κυριακή

Οι επιλογές από το κυριακάτικο κουπόνι είναι με 2 «διπλά» και 1 Over. Στη Γερμανία η Χοφενχάιμ παλεύει για να βγει στην Ευρώπη και παίζει εκτός έδρας με την ουραγό και υποβιβασμένη Ντάρμσταντ. Ποντάρω στο «διπλό» της.

Άλλη μία ουραγός και υποβιβασμένη είναι στην Ιταλία η Σαλερνιτάνα. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γιουβέντους σ’ ένα παιχνίδι που επίσης πιστεύω ότι θα έχει πάνω από 2 γκολ. Στην αναμέτρησή τους για το κύπελλο, σε αυτό το γήπεδο, η Γιουβέντους κέρδισε με 6-1.

Κλείνω με το γαλλικό πρωτάθλημα και το «διπλό» της Λυών στο ματς με την Κλερμόν. Μονόπλευρο είναι και σε αυτό το ματς το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λυών προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 3-4 κατά της Λιλ, με 2 γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά. Θέλει να βγει στην Ευρώπη και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η Κλερμόν βρίσκεται στην τελευταία θέση κι έχει υποβιβαστεί.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός: Πόσα χρήματα θα πάνε στα ταμεία της ομάδας από την ευρωπαϊκή πορεία

Ολυμπιακός: Πόσα εισιτήρια θα πάρει για τον τελικό στην «Opap Arena»

Keywords
Αναζητήσεις
protaseis-me-favori-kai-over.htm
Τυχαία Θέματα