Πυρά Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη – «Δεν μπορείς να βάζεις κομματική πειθαρχεία και να μην κάνεις τίποτα»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά του Στέφανου Κασσελάκη, από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε πως όλοι θέλουν έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ και ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ωστόσο απαιτείται πολιτικό σχέδιο, αξιοπιστία και σοβαρότητα.

Πρέπει να παλέψουμε για ένα κόμμα διακυβέρνησης και όχι για ένα κόμμα διαμαρτυρίας, ανέφερε. Παρατήρησε επίσης, απαντώντας στα όσα ανέφερε νωρίτερα

ο Κώστας Αρβανίτης, πως η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ άλλα και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι υπέρ της μεταστροφής προς την Κεντροαριστερά, με βάση τις αρχές της Αριστεράς.

 Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε πως κατά την άποψή του η επικοινωνία έχει αντικαταστήσει την πολιτική και αυτό δεν έχει θετικό αποτέλεσμα.

Απαιτείται, ανέφερε, αποτελεσματικότητα και συνθέσεις, τονίζοντας πως καθώς δεν υπάρχει πρόθεση για το δεύτερο το κόμμα πέφτει σε αναποτελεσματικότητα.

«Ο πρόεδρος οφείλει να ενώνει, όχι να διχάζει», ανέφερε. «Να παλεύουμε να έρθουν κι άλλοι, όχι με την πρώτη ευκολία να λέμε να φύγουν κάποιοι. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, και με συνθέσεις και με αποφασιστικότητα.»

«Δεν επιδιώκουμε ένα αρχηγικό κόμμα, αλλά ένα κόμμα των μελών», ανέφερε.

«Πρέπει να τηρούνται όμως και τα όργανα και το κατασταστικό, αν θέλουμε να είμαστε δημοκρατικό κόμμα. Να σταματήσουν τα λάθη, γιατί κοστίζουν. Παράδειγμα, δεν μπορούμε να θέτουμε κομματική πειθαρχεία και να μην κάνουμε μετά τίποτα. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε μια εκδήλωση και μετά να πηγαίνουμε. Δεν μπορούμε να μιλάμε υπέρ της Κεντροαριστεράς στο ένα όργανο και κατά της Κεντροαριστεράς στο άλλο. Δεν μπορούμε να μην πούμε ότι υπάρχει αναντιστοιχία λόγου από το “ήρθα για να κερδίσω τον Μητσοτάκη” και από το “και να χάσω με 20-25 μονάδες δεν έγινε και τίποτα”», ανέφερε, ασκώντας κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελακης ανέφερε στην ομιλία του  πως “βαζουν προθεσμία ευρωεκλογών ξεχνώντας που κατέληξαν οι ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ”. Ο Αλέξης Τσίπρας στην δήλωσή του ανέφερε πως “Ο νικητής, φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της”. Είναι υπονομευτής και ο Αλέξης Τσίπρας; Είναι δυνατόν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση αν έχουμε διαφορετική άποψη; Να μην συζητήσουμε; Με φαντάσματα θα συζητήσουμε», επισήμανε.

«Δεν  μου ακούστηκε σωστά το βρείτε αντίπαλο μου και πάμε», ανέφερε κλείνοντας, ζητώντας να προχωρήσει το κόμμα με σχέδιο.

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης σε συνέδρους: Η ζημιά έχει γίνει, δεν φταίω εγώ

Κώστας Αρβανίτης: «Όποιος θέλει Κεντροαριστερά να πάει στον Ανδρουλάκη» – Έντονος διάλογος με Πέτρο Παππά

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Γιουχαΐσματα από οπαδούς του Κασσελάκη κατά την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση

Keywords
Αναζητήσεις
pyra-theocharopoulou-kata-kasselaki--den-boreis-na-vazeis-kommatiki-peitharcheia-kai-na-min-kaneis-tipota.htm
Τυχαία Θέματα