Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νικόλαο

11:50 1/5/2024 - Πηγή: Mononews

Σήμερα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ, η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το νέο project της για την πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έχει δημιουργήσει, με το όνομα «Breathe Hellas».

Η Breathe Hellas είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που ιδρύθηκε

το 2020 με σκοπό να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του γενικού κοινού για θέματα ψυχικής υγείας και την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος που τα περιβάλλει.

«Μια μικρή “Behind the Scenes” ματιά (…) Είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη που βλέπω το έργο μας @breathe_hellas να ζωντανεύει! Αυτό δεν θα ήταν ποτέ δυνατό χωρίς επιμονή, αλλά, το πιο σημαντικό, χωρίς την ΟΜΑΔΑ. Έχει να κάνει πάντα με την ομάδα και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτή η Dream Team συνεχίζει να μεγαλώνει και να δυναμώνει.

Νιώθω τόση τιμή, ευλογία και περηφάνεια που σας έχω όλους δίπλα μου καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε μαζί πιο υγιείς κοινότητες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και τη σκληρή δουλειά σας και είναι μόνο η αρχή… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

@platiscatering: Δεν θα μπορούσα να τελειώσω χωρίς ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας κρατήσατε με το απόλυτο καλύτερο φαγητό στα γυρίσματα όλη την ημέρα! Πραγματικά καταπληκτικό πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντας της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Τατιάνα να φορά ένα καφέ δερμάτινο τζάκετ, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν πρόχειρο κότσο, να παρακολουθεί τα γυρίσματα, αλλά και να βοηθάει στο project.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Η aesthetic ολόλευκη κουζίνα της έκλεψε τις εντυπώσεις

Δήμητρα Κούστα: Η τούρτα και το γκαλά του Dior στη Βενετία

Aθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα