AC Odyssey: Τα φιλόδοξα post-launch σχέδια του παιχνιδιού

Story arcs να φάνε και οι κότες.

Δεν υπήρχαν αμφιβολίες για το μέγεθος του AC Odyssey. Οι πρώτες αναφορές για διάρκεια 100 ωρών μίλησαν στον completionist που κρύβουμε μέσα μας.

Πριν όμως δούμε στις 5 Οκτωβρίου πώς ακριβώς θα περάσουμε αυτές τις 100 ώρες, ο Jonathan Dumont, creative director του AC Odyssey, μίλησε στο PlayStation Blog για τα post-launch

σχέδια της Ubisoft, σχετικά με το νέο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ύπαρξη του Season Pass θα δικαιολογηθεί με πληθώρα content, η οποία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη, φέρνοντας σημαντικά story arcs, μαζί με νέα stories και mercenary quests (τα stories και mercenary quests θα είναι δωρεάν σε όλους τους παίκτες).

Το πρώτο arc, Legacy of the First Blade, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα μας παρουσιάσει τους προγόνους των Assassins, αν και ήμαστε σίγουροι πως τους γνωρίσαμε στο Origins...

Στη συνέχεια, η άνοιξη του 2019 θα φέρει μαζί της εκτός από αλλεργικά σοκ και το The Fate of Atlantis, όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την ελληνική μυθολογία και όλα τα μυστικά της Ατλαντίδας, που δεν θα έχει ήδη προδώσει το Aquaman του DCEU.

Τέλος, όσοι αποκτήσουν Season Pass, θα αποκτήσουν και το νέο remaster του Assassin’s Creed III, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι μαζί με το Assassin’s Creed Liberation Remastered. Και οι δύο νέες εκδόσεις θα υποστηρίζουν 4K και HDR.

Μέχρι τότε, ας κάνουμε υπομονή για την κυκλοφορία του Odyssey.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

IGN Greece Πώς το Assassin's Creed αποφάσισε να ασπαστεί την πιο 'μυθολογική' πλευρά της αρχαιοελληνικής ιστορίας AC Odyssey: Λιγοστεύουν τα map markers με το νέο Exploration mode Δεν θα έχουμε νέο Assassin's Creed το 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα