Aντβέρπ – Σαρλερουά 4-1: Εύκολη επιστροφή στις νίκες (highlights)

Οι νταμπλούχοι, ανέβηκαν στην έκτη θέση και παρέμειναν αήττητοι εντός έδρας, οι «ζέβρες» είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, χωρίς νίκη εκτός φέτος.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή και μετά από καλές ευκαιρίες των Φερμίρεν, Ιλενικένα και Μούγια, άνοιξαν το σκορ στο 20′, όταν ο τρομερός Ετζούκε βρήκε τον Γιάνσεν στην περιοχή, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπουκαμίρ και νίκησε τον Πατρόν.

Στο 42′, ο Εκέλενκαμπ βρήκε αριστερά τον Ετζούκε, αυτός μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε, ο Πατρόν έδιωξε, αλλά στην επαναφορά ο Ιλενικένα έγραψε το 2-0.

Στο β’, η Σαρλερουά

με τις αλλαγές της, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά η Αντβέρπ ήταν άκρως αποτελεσματική.

Στο 65′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το καλύτερο γκολ του αγώνα, με τον αριστερό μπακ, Βάινταλ (φωτό), να γράφει το 3-0 με τρομερή «βολίδα» εκτός περιοχής.

Το 4-0 έγινε στο 76′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αλντερβάιρελντ πήρε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Εκέλενκαμπ με τον ίδιο τρόπο από κοντά σκόραρε.

Η Σαρλερουά, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από πέντε εκτός έδρας ματς στο 85′, όταν ο Ζοργκάν έβγαλε τη σέντρα και δύο αλλαγές συνεργάστηκαν. Ο Χέιμανς έκανε την κεφαλιά – πάσα στην περιοχή και ο Μπερνιέρ, πρόλαβε τον Αλντερβάιρελντ για το γκολ της τιμής.

Aντβέρπ (Φαν Μπόμελ): Μπιτέ – Μούγια (83′ Κόρμπανι), Φαν Ντεν Μποσχ, Αλντερβάιρελντ, Βάινταλ – Φερμίρεν, Κεϊτά, Εκέλενκαμπ (78′ Οντρέικα) – Ετζούκε (73′ Kερκ), Γιάνσεν (73′ Σμιτς), Ιλενικένα (78′ Ούντο).
Σαρλερουά (Ματσού): Πατρόν – Μπουκαμίρ (46′ Χέιμανς), Ανδρέου, Φαν Κλέιμπουτ – Ρόγκελ (46′ Ενκουμπά), Ιλαϊμαχαρίτρα (86′ Μοριόκα), Ζοργκάν, Ντράγκσνες – Γκιαγκόν (66′ Στούλιτς), Σιλά (78′ Μπερνιέρ), Μπενζά.

Keywords
Τυχαία Θέματα