Australian Open: Ο Σίνερ επικεντρώνεται στον τελικό

Ο Ιταλός τενίστας έχει στραμμένη την προσοχή του στον τελικό και θέλει να κατακτήσει τον τίτλο. Παράλληλα, δήλωσε πως αυτή η νίκη σημαίνει πολλά, όμως δεν επαναπαύεται.

Αρχικά, ο 22χρονος τενίστας δήλωσε: «Σίγουρα έχεις καλύτερη αίσθηση όταν ξέρεις ότι μπορείς να νικήσεις έναν παίκτη. Ήταν προνόμιο για εμένα που έπαιξα εναντίον του τρεις φορές σε δέκα μέρες στο τέλος της περσινής χρονιάς, διότι μπορεί να προπονείσαι μαζί του, αλλά το ματς είναι αλλιώς. Νιώθω ότι με βοήθησε, αλλά από την άλλη το Grand Slam

είναι διαφορετικό ψυχολογικά. Προσπάθησα να είμαι όσο χαλαρός γινόταν και να έχω το σωστό πλάνο στο μυαλό μου. Και λειτούργησε».

Στη συνέχεια, ο Σίνερ δήλωσε για τη νίκη του επί του «Νόλε»: «Σημαίνει πολλά το να νικάω τον Νόβακ στη Μελβούρνη, όμως ξέρω ότι το τουρνουά δεν τελείωσε. Την Κυριακή είναι ο τελικός και είναι άλλα τα συναισθήματα στον τελικό. Δεν έχε σημασία πόσο μεγάλο είναι το τουρνουά. Σήμερα είχα στο μυαλό μου ότι ήταν ημιτελικός, δεν είναι ότι κέρδισα το τουρνουά. Ανυπομονώ για την Κυριακή, να δούμε τι έρχεται».

Ο Ιταλός δήλωσε πως ο Σέρβος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση: «Σίγουρα στα δύο πρώτα σετ δε χτυπούσε την μπάλα όπως συνηθίζει. Δεν κινούνταν και τόσο καλά, ούτε ήταν συγκεντρωμένος. Είναι, όμως, Νο.1 και πρέπει να περιμένεις ότι θα αλλάξει τα πράγματα. Είναι ο καλύτερος returner που έχουμε στο άθλημα και δεν είχε ούτε ένα μπρέικ πόιντ, κάτι που είναι ασυνήθιστο για εκείνον. Μπορεί, ωστόσο, να συμβεί. Είναι δύσκολο να βγεις νικητής αν είσαι σε κακή μέρα. Κατάλαβα, λοιπόν, ότι δεν έπαιζε καλά στα δύο πρώτα σετ, αλλά προσπάθησα να έχω ένταση και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία».

Τέλος, ο Σίνερ αναφέρθηκε και στον Κάρλος Αλκαράθ: «Ειδικά το τέλος της περσινής σεζόν μου έδωσε την πίστη ότι μπορώ να φέρω καλά αποτελέσματα στα σλαμς. Πρέπει, βέβαια, να το αποδείξεις αυτό. Αν δεν είναι αυτή τη χρονιά είναι η επόμενη και πάει λέγοντας. Είμαι χαλαρός, για να είμαι ειλικρινής. Απλά προσπαθώ να δουλέψω όσο σκληρότερα γίνεται και στο μυαλό μου έχω ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει, δουλεύουμε σκληρά για τα όνειρά μας. Αν συμβεί είναι ωραίο, αλλά αν δε συμβεί, έδωσα το 100% και δεν μπορούσα να ελέγξω τα υπόλοιπα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχει κάνει ο Κάρλος. Είναι καλό το matchup μας, αλλά πρέπει να πούμε ότι είναι πιο μπροστά από εμένα. Έχει κερδίσει 1000άρια, σλαμς. Τον σέβομαι πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα