Beef Χάαλαντ-Άρνολντ

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα τεθούν αντιμέτωποι στο Άνφιλντ (10/3, 17:45 Novasports Premier League) στο μεγάλο ντέρμπι της 28η αγωνιστικής Premier League. Με τη μάχη τίτλου να είναι ορθάνοιχτη (Λίβερπουλ 63, Σίτι 62, Άρσεναλ 61), οι δύο καλύτερες ομάδες του Νησιού τα τελευταία χρόνια κοντράρονται για το αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο τους.

Με αφορμή το ματς της Κυριακής, ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ μίλησε

σε αγγλικό Μέσο κι είπε πως η αξία των τροπαίων που έχει κατακτήσει η Λίβερπουλ είναι μεγαλύτερη έναντι αυτών της Σίτι, λόγω της οικονομικής διαφοράς των δύο ομάδων.

«Είσαι αντιμέτωπος με μια μηχανή που έχει φτιαχτεί για να κερδίζει – αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να περιγράψω τη Σίτι και την οργάνωσή της», ανέφερε ο Άγγλος μπακ.

«Κοιτάζοντας πίσω σε αυτήν την εποχή, παρόλο που έχουν κερδίσει περισσότερους τίτλους από εμάς και πιθανότατα ήταν πιο επιτυχημένοι, τα τρόπαιά μας θα σημαίνουν περισσότερα για εμάς και τους οπαδούς μας λόγω των καταστάσεων και στις δύο ομάδες, οικονομικά. Το πώς και οι δύο σύλλογοι έχουν χτίσει τις ομάδες τους και ο τρόπος με τον οποίο το κάναμε σημαίνει μάλλον περισσότερα για τους οπαδούς μας».

Αυτός που απάντησε εκ μέρους των «Πολιτών» ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Μόλις ρωτήθηκε για τα σχόλια του Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο 22χρονος Νορβηγός φορ «ανταπέδωσε» με καυστικό τρόπο:

«Αν θέλει να το πει αυτό, εντάξει», είπε ο Χάαλαντ.

«Είμαι εδώ ένα χρόνο και κέρδισα το τρεμπλ. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Δεν νομίζω ότι ξέρει ακριβώς αυτό το συναίσθημα. Οπότε ναι, αυτό ένιωσα την περασμένη σεζόν, ήταν πολύ ωραία. Μπορούν να μιλήσουν όσο θέλουν, ή μπορεί να μιλήσει όσο θέλει. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά δεν με πειράζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα