Bεζένκοφ: «Θέλουμε ξανά Final Foυr, ο Παπανικολάου μεγάλωσε και είναι ο…μπαμπάς μας»! (vid)

Αναλυτικά:

«Η κάθε νίκη είναι ξεχωριστή και όμορφη, καλύτερα πάντα να κερδίζεις άσχημα παρά να χάνεις όμορφα. Αργήσανε να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, αφήσαμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Βαλένθια να νιώσει άνετα, δεν μπήκαμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι δεν αρμόζει στη δυναμική μας όλο αυτό και από την άμυνα της τρίτης περιόδου πήραμε αυτοπεποίθηση για να κάνουμε καλές επιθέσεις και να κερδίσουμε σε μία δύσκολη έδρα».

Για την αλλαγή στο β΄ημίχρονο: «Πάντα έχουμε θετικό κλίμα, είμαστε ο ένας για τον άλλον, μας δίνονται οδηγίες σε ήρεμο τόνο,

θα μπουν και γκάζια όταν χρειαστεί, αλλά όλοι είχαμε καταλάβε ότι δεν ήμασταν στο πνεύμα του αγώνα, ήταν η χειρότερη προσέγγιση πουκ είχαμε σε αγώνα το τελευταίο διάστημα, όμως αλλάξαμε το τσιπάκι, μπήκαμε δυνατά στις φάσεις και κερδίσαμε».

Για την απόδοσή του: «Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μέσα από σκοράρισμα, ριμπάουντ και άμυνα, σήμερα όλα τα παιδιά στο β’ έδωσαν το κάτι παραπάνω, δε μιλάω για τον εαυτό μου, πιο σημαντική είναι η ομάδα».

Για τον Παπανικολάου: «Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που έχει ακούσει πολλά στο παρελθόν. Στην Ελλάδα δύο εβδομάδες είσαι παικταράς και μετά δε βλέπεσαι. Είναι ένας παίκτης που έχει σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο από το 2010, από τότε που ήμουν μικρός και έβλεπα μπάσκετ. Μεγάλωσε λίγο, αλλά είναι σταθερός, βοηθάει, είναι πάρα πολύ σημαντικός κρίκος στην ομάδα, φέτος είναι και αρχηγός, έχει έναν έξτρα ρόλο να μας κρατάει όλους μαζί, να είναι ο μπαμπάς μας. Να πώ ψέματα; Έχει μεγαλώσει, τον ακούμε, έχει μεγάλη εμπειρία και όλα αυτά είναι προϊόν δουλειάς, αυτοπεποίθησης. Νιώθει πολύ καλά, μην τον ματιάσουμε και μπράβο του».

Για το αν θα είναι MVP Φεβρουαρίου: «Η ομάδα να είναι καλά, το μόνο που θέλω είναι να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας γιατί η Euroleague είναι πάρα πολύ δυνατή, μετά θέλουμε να ξαναπάμε Final Four, γιατί πέρσι ήταν το πρώτο για πολλά παιδιά. Πάμε βήμα – βήμα φέτος, είμαστε πιο έτοιμοι και διψασμένοι γιατί δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα