Challenge Cup: Έτοιμος για κούπα ο Απόλλων Σμύρνης

Η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε επικρατήσει 12-11 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και θέλει στη ρεβάνς να γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα στο πόλο, με ευρωπαϊκή κούπα. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν στην Ισπανία και 70 φίλαθλοι της ομάδας, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών στον δεύτερο τελικό.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης,

Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός, Ιάσων Τουρκομένης.

Ο Νίκος Δεληγιάννης δήλωσε εν όψει του δεύτερου τελικού: «Είμαστε, πλέον, στον δρόμο για τον 2ο τελευταίο Τελικό και οριστικό. Για εμάς το ένα γκολ διαφορά δε λέει κάτι. Δε θα πάμε να παίξουμε για να κρατήσουμε τη διαφορά. Όπως είπα αμέσως μετά το 1ο παιχνίδι θα πάμε να κερδίσουμε στην Τεράσα. Γνωρίζουμε πολύ καλύτερα την αντίπαλο, όπως μας γνωρίζει και εκείνη βέβαια. Όμως έχω την εντύπωση ότι θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι απ’ ότι στον 1ο Τελικό. Έχουμε ένα ντεσαβαντάζ, καθώς φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα οι Ισπανοί, αλλά δουλεύουμε πάνω στο γεγονός να κάνουμε να λειτουργήσει υπέρ μας η ατμόσφαιρα αυτή και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα δυνατά χαρτιά της Τεράσα, να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει και τον τίτλο. Ήδη τα παιδιά αισθάνονται πολύ όμορφα ξέροντας ότι θα ακολουθήσει πολύς κόσμος την ομάδα στη Βαρκελώνη. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας όπου και αν έχουν βρεθεί μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ και τους περιμένουμε να είναι στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Γαλανόπουλος τόνισε: «Μπροστά μας έχουμε τον 2ο Τελικό. Στη μέχρι τώρα ιστορία του τμήματος είναι το μεγαλύτερο ματς στο οποίο συμμετέχουμε. Είναι μια τεράστια ευκαιρία και για εμάς και για το κλαμπ να κάνουμε κάτι μεγάλο. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και το τρόπαιο. Ο κόσμος του Απόλλωνα σε όποιο ματς και αν βρίσκεται μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Πόσο μάλλον σ’ έναν Τελικό, πόσο μάλλον στον 2ο Τελικό, όπου κρίνεται το τρόπαιο. Οπότε σίγουρα θα είναι δύναμη για εμάς και ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα