Champions League: «Καθάρισαν» Μπενφίκα και Γαλατάσαραϊ

Η εμπειρία των Μπράγκα και Γαλατάσαραϊ έκαναν τη διαφορά απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (3-0) και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (3-0). Η απίθανη Κλάκσβικ από τα Ν. Φαρόε κατάφερε να φέρει τα… πάνω-κάτω και με τη Μόλντε, νικώντας με 2-1!

Στο “Estadio Municipal de Braga” η Μπράγκα πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (17′ Μπρούμα, 19′ Πίτσι) απέναντι στη σερβική Μπάτσκα Τόπολα, σημείωσε άλλο ένα στο 87′ με τον Τζάλο και σε μεγάλο βαθμό «καθάρισε» με την πρόκριση. Υπενθυμίζεται πως από το συγκεκριμένο

ζευγάρι, θα προκύψει στα playoffs ο αντίπαλος του νικητή των αναμετρήσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μαρσέιγ.

Στο “Stadion Stozice” της Λιουμπλιάνας, η Γαλατάσαραϊ πήρε αυτό που ήθελε φτάνοντας στη νίκη με 3-0, χάρις στα γκολ των Ακτούρκογλου (9′), Μέρτενς (48′) και Ντερβοσόγλου (90’+1′).

Η καταπληκτική Κλάκσβικ από τα Ν. Φαρόε συνεχίζει τα θαύματά της. Αφού απέκλεισε τη Φερεντσβάρος και τη Χάκεν, κατάφερε να ρίξει στο… καναβάτσο και τη Μόλντε, επικρατώντας με 2-1 στο “Torsvollur” και μάλιστα με ανατροπή! Οι Νορβηγοί άνοιξαν το σκορ με τον Έικρεμ στο 49′, όμως οι Νησιώτες έφτασαν στη νίκη χάρις σε δύο τέρματα του Άρνι Φρέντερικσμπεργκ στο 64′ και στο 86′.

Keywords
Τυχαία Θέματα