Champions League: Όλα τα βλέμματα στο Μόναχο

Οι δυο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί επτά φορές σε ημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τους Βαυαρούς να έχουν τέσσερις προκρίσεις και τους Μαδριλένους τρεις. Η Μπάγερν Μονάχου μετράει έντεκα νίκες στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώδεκα νίκες. Επίσης, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 41-39 υπέρ των «μερένχες».

Η γερμανική ομάδα έχει ρίξει την προσοχή τους στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, καθώς το Champions League

είναι ο μοναδικός στόχος, που τους έχει απομείνει. Οι Βαυαροί θέλουν να φτάσουν στον τελικό του Λονδίνου και να πανηγυρίσουν εκεί τον έβδομο τίτλο της ιστορίας τους. Από την άλλη πλευρά, η ισπανική ομάδα είναι αποφασισμένη να φτάσει στην 15η κατάκτηση του τίτλου της διοργάνωσης και να αυξήσει το ρεκόρ της.

Ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Κομάν, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον Καρβαχάλ. Οι Βαυαροί αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με 4-2-3-1 και τον Νόιερ στην εστία. Οι Ντάιερ και Ντε Λιχτ θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Κίμιχ και Μαζράουι στα άκρα της άμυνας. Οι Γκορέτσκα και Λάιμερ θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, ενώ οι Σανέ, Μουσιάλα και Γκερέιρο θα είναι οι τρεις μεσοεπιθεικοί. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κέιν.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν με 4-4-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Λούνιν στην εστία. Οι Τσουαμενί και Ρούντιγκερ θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Βάσκεθ και Μεντί στα άκρα της άμυνας. Οι Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ και Μόντριτς θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής σε σχήμα ρόμβου, με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο στην κορυφή της επίθεσης.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Γάλλος διαιτητής, Κλεμόν Τουρπάν. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (22:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα