Survivor 2024 spoiler 30-4: Το 7-2 του Φάνη κόντρα στη Δαλάκα δείχνει…

Survivor 2024 spoiler 30-4: Μια σημαντική αλλαγή είχε η 17η εβδομάδα του Survivor. Αγώνες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στους στίβους μάχης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι θα γίνε με Κατερίνα Δαλάκα και Φάνη Μπολέτση;

Στην αρχή είχαμε τις μικτές μονομαχίες αποχώρησης. Στο Survivor 2024 έχουμε πλέον και μικτές αναμετρήσεις στα αγωνίσματα. Αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πολλά πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική δυναμική των δύο μεγάλων φαβορί.

Ο

λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση. Αυτοί είναι που θα κυνηγήσουν το έπαθλο μέχρι το τέλος. Χωρίς να πρέπει να αποκλείσουμε και τους Γιώργο Γκιουλέκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή σε όλο αυτό. Ωστόσο, είναι πιο μπροστά οι έτεροι δύο παίκτες.

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα σκορ στις αναμετρήσεις ανάμεσα στους δύο παίκτες. Αυτό λέει πως ο Φάνης είναι μπροστά 7-2. Αλλά το τι έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα δεν πρέπει να το προσμετράμε και τόσο. Διότι, τα παιχνίδια ήταν μικτά, με άλλους παίκτες και flag races.

Τώρα είναι που «καίει» το πράγμα. Και τώρα που καίει το σκορ είναι 3-2 υπέρ του Φάνη. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλό για την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά δεν είναι και τόσο. Διότι, η ανάλυση δείχνει στα κρίσιμα Φάνης Μπολέτσης. Η Δαλάκα πήρε δύο νίκες στις τελευταίες δύο ασυλίες απέναντι στον παίκτη των Μαχητών, αλλά στα κρίσιμα σημεία έχασε σε όλα.

Κι αν εξαιρέσουμε το flag race της 1ης ασυλίας όπου έμεινε πίσω στο run ο Γκιουλέκας και είχε μειονέκτημα, στα άλλα ματσαρίσματα έχασε δικά της παιχνίδια.

Αυτή η κόντρα, σε αθλητικά πλαίσια, ανάμεσά τους θα δείξει και που θα πάει το έπαθλο. Αγωνιστικά…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα